- 4 Şubat 2017
- 709
- 657
- 33
- Konu Sahibi Masalyuzlusevdam
-
Amin canim inşallahAllah duanı hayırlısıyla kabul eylesin canım
tüm dertlilere deva hastalara şifa borçlulara eda bebek isteyenlere hayırlı evlat iş isteyenlere iş eş isteyenlere hayırlı yuvalar nasip etsin inşallah...
dualarda buluşmak dileğiyle hayırlı kandiller
Amin insallah canim rabbim kimin ne muradı varsa hayırlı bir sekilde nasip etsin :)Allahik hepimizin dualarini bu guzel gunde kabul etsin insss..
Hayırlı kandiller canımHerkese hayırlı kandiller :)
Rabbim binlerce kez razı olsun, beni böyle güzel bir konu etiteklediğin için.
Canım benim amin insallah :) rabbim tez vakitte anne olmayı nasıp eder insallah sanadaBende hayırlı bı evlat istıyorum ve butun anne olmak ısteyen kardeslerıme dua edyorum rabbımın bugunun hurmetıne dualarımızı kabul etsın insallah selam ve dua ile..
Amin canimin içi aminnnn inşallahhRabbim binlerce kez razı olsun, beni böyle güzel bir konu etiteklediğin için.
Bugün canımı çok sıktılar gercekten duaya çok ihtiyacım var.
Rabbim bu mübarek gün hürmetine, Efendimiz s.a.v hürmetine sıkıntılarımızı gidersin.
Rabbim istediklerimizi en kısa zamanda hayırlısıyla versin.
Kötüleri ve kötülükleri uzak etsin hanemizden ömrümüzden.
İçimizden gecen her ne varsa nasip etsin Rabbim
Kurban olurum allah razı olsun canım senden amin inşallahM Masalyuzlusevdam dileginin gerceklesmesi icin dua ettim canim. Rabbim tum dualarimizi ve tovbelerimizi kabul etsin bu mubarek gunde
AminAmin kardesm isteyen herkeze
Canım hiç görmemişim bildirimler arasında fark etmedim demek bugün yeni gördüm Rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin inşallah bu Cuma gününün ve mübarek Recep ayının yüzü suyu hürmetine
Amin kuzum insallah ne güzel dua ettin cansinCanım hiç görmemişim bildirimler arasında fark etmedim demek bugün yeni gördüm Rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin inşallah bu Cuma gününün ve mübarek Recep ayının yüzü suyu hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?