Hayırlı kandiller canım@elektra @astrojurnal @benneyanginlargordum @Calcifer @Lexacommander @Jenna16 @kukrim17 @HAbibte @EvvaOriana @H M @Muhittin @-cantanem- @Arrietty_ @teolog8579 Levaiz Regen_ @Umay- HALLEYS @Amanita canlar kandiliniz mübarek olsun bu sefer ben öpüyorum hepinizi
Canım benimm@elektra @astrojurnal @benneyanginlargordum @Calcifer @Lexacommander @Jenna16 @kukrim17 @HAbibte @EvvaOriana @H M @Muhittin @-cantanem- @Arrietty_ @teolog8579 Levaiz Regen_ @Umay- HALLEYS @Amanita canlar kandiliniz mübarek olsun bu sefer ben öpüyorum hepinizi
Arkadaslar nolur banada dua edin bu aziz mubarek günde haftaya ameliyat var. rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin InşAllah.Bu aziz mübarek günde, ettiğiniz tüm dualarinizin kabul olamasi, gönlümüzde ne muradiniz var ise Yuce Allah in onu size nasip etmesi temennisi ile bizide dualarinizda eksik etmeyiniz . Kandiliniz mübarek olsun.
Hayırlı kandiller kızlar Allah'ım ramazan ayına kavuşmayı bize nasip etsin İnşALLAH buda eder dua isterim duvanizda bana da ver verin şimdiden Allah razı olsunKutlu ve bereketli üç ayların habercisi Regaip Kandilinin ailenize ,milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar ve güzellikler getirmesini dileriz.
Eki Görüntüle 2785504
Jesiiiim muzkicanımm seninde kandilin mübarek olsun ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah@elektra @astrojurnal @benneyanginlargordum @Calcifer @Lexacommander @Jenna16 @kukrim17 @HAbibte @EvvaOriana @H M @Muhittin @-cantanem- @Arrietty_ @teolog8579 Levaiz Regen_ @Umay- HALLEYS @Amanita canlar kandiliniz mübarek olsun bu sefer ben öpüyorum hepinizi
Canım canım jes'im senin de kandilin mübarek olsun@elektra @astrojurnal @benneyanginlargordum @Calcifer @Lexacommander @Jenna16 @kukrim17 @HAbibte @EvvaOriana @H M @Muhittin @-cantanem- @Arrietty_ @teolog8579 Levaiz Regen_ @Umay- HALLEYS @Amanita canlar kandiliniz mübarek olsun bu sefer ben öpüyorum hepinizi
Çok teşekkürler jesim sağol,nende gözlerinden öpüyorum seni
Amin amin aminKutlu ve bereketli üç ayların habercisi Regaip Kandilinin ailenize ,milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar ve güzellikler getirmesini dileriz.
Eki Görüntüle 2785504
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?