• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reflüsü olanlar bir bakabilir mi?

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
merhaba,

yaklaşık 8-9 aydır reflü şikayetlerim vardı reflüden 4-5 ay öncede gastrit sorunumda vardı, gastrit sıkıntılarım varken endoskopi
yapılmıştı ve reflü görülmemişti sadece midemde gastrit çıkmıştı, çok şükür artık gastrit sorunu yaşamıyorum reflü sorunlarımda bayağı geçti neredeyse hiç ilaç içmiyorum sayılır ,ama reflüyü ağır yaşadığım dönemlerde yemek borumda iki göğsümün tam ortasında acı hissetmeye başlamıştım tekrar endoskopi yapılmadı ama doktorum geri kaçan asitten dolayı ufak bir tahriş olabilmiş olacağını söylemişti. Şimdi ne zaman çok azda olsa baharatlı bir şey yesem yada fazla şekerli bir şey yesem daha ağzımdaki lokmayı yutarken orada bir sızı oluyor ve çok canım yanıyor resmen yanık acısı gibi sızlıyor ve bu yediklerime dikkat etsem bile 1 hafta 10 gün devam ediyor eğer yine farketmeden dokunucak bir şey yersem yine tekrarlıyor ayrıca şöyle bir durumda olmaya başladı iki göğsümde adet dönemimdeki hassaslaşıp acayip acıyor bu durumu yaşarken. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı acaba? ben o eğer tahrişse kapansın diye çok bitkisel şeyler uyguladım halada yapıyorum mesela kantaron yağı vs. içiyorum ama pek bir faydasını görmedim ilaçlarda geçirmedi yediğime içtiğime o kadar dikkat ediyorum ki hayatımdan çok şeyi çıkardım ama bazen mecbur kaldığımda azda olsa yersem böyle oluyor Allah korusun çok panik yapan bir insanım aklıma hep onun büyüyüp yara olup kötü bir hastalığa yol açma ihtimali geliyor, böyle bir sorun yaşayan oldu mu ya da ona çare bulabilen?

Back