• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Reflü Olan Varmı ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.724
4.450
103
31
Arkadaşlar doktor antibiyotik ve mide koruyucu verdi.Enfeksiyon kapmissin dedi.Biraz usuttum.Birazda bir iki dilim karpuz bile yesem gece istifra ettiriyor.Gece 4 e kadar uyuyamadım.Nefesim daralıyor.Yuksek yastık kullanıyorum.Siz nasıl önlem alıyorsunuz bu hastalığa?

Kilo problem diye biliyorum, babam kilo verince rahatlamıştı. Kilo , sigara vs durumun nedir nuranka

Bende bir dönem inanılmaz nüksetti ara ara tekrar olur. Bi şurup var gaviscon onu içince bir nebze azalıyor. Stresli dönemlerde artıyor genellikle. Geçmiş olsun

Merhaba, benim reflüm var. Kendimi bildim bileli de midem çok hassastır. İdeal kilomdayım, sigaram alkolüm yok ama reflüm var 😅
Beslenme düzenine dikkat edince kontrol altına alınıyor çok rahat bir şekilde.
Sadece temiz beslenmek ve istikrar gerekiyor.
Mide koruyucuyu da dönem dönem kullanıp ara vererek tedavi olduğum oldu. Ama hiçbir şey beslenme düzeni kadar etki etmiyor.
Çok geçmiş olsun.

Merhaba, benim reflüm var. Kendimi bildim bileli de midem çok hassastır. İdeal kilomdayım, sigaram alkolüm yok ama reflüm var 😅
Beslenme düzenine dikkat edince kontrol altına alınıyor çok rahat bir şekilde.
Sadece temiz beslenmek ve istikrar gerekiyor.
Mide koruyucuyu da dönem dönem kullanıp ara vererek tedavi olduğum oldu. Ama hiçbir şey beslenme düzeni kadar etki etmiyor.
Çok geçmiş olsun.
Ben baktım kanser yapıyormuş sağlıklı sağlıksız gündüz yiyorum akşam dayanamadım acıktım meyve yedim yada süt içtim süt olmazsa yoğurt mideme dokunmuyor o zaman

Back