Reflü mü kalp krizi mi

valla i
6 yıl tıp boşuna okuyor insanlar el insaf ya yapmayın
6.hisle ekg mi çektiniz?
Troponin mi baktınız?
Neye nasıl karar verdiniz?

de insanları böyle bilgilendirebiliyorsunuz
Vicdani olarak bir insan böyle şeyler

dogru dıyorsun canım ben agrı cesıdı ıcın soledım yoksa bır az oncekı arkadasa katıldım bız doktor degılız dıye :)
bende yıllarca mıde sandım ama saframda tas ve camur varmıs gegırme ıle rahatlıyorum ve kaburgamın altı agrıyor o yuzden dedım yoksa her zaman doktora gıdılmelı

ben yonlendırmek ıcın demedım doktora gıttıgınde fıkrı olsun dıye
safra pankreans enzımlerınızede baktırın hatta ultrason cektırmek en ıyısı

ben yonlendırmek ıcın demedım doktora gıttıgınde fıkrı olsun dıye
safra pankreans enzımlerınızede baktırın hatta ultrason cektırmek en ıyısı
Bunu doktor söyler zaten
Biz diyoruz ki önce acile gidin zira kalp krizi acillik bir durum
Pankreasın çok aciliyeti yok hanımefendi dahiliyeye sonra gider

bir sorun çıkarsa da gastroenterolojiye gider
Tamam fikri olsun da yanlış fikri olmasın

belki yanlış açıdan bakıyorum ha ben de çok bir şey bilmiyorum kıytırık bir öğrenciyim
Fakat yanlış fikirler edinip insanlara işini öğretmeye çalışan kişiler insanı dünyalarından çıkarıyor

tıbba özel değil bu neredeyse her alanda böyle
Ha ilgisiz doktorlarda ayrı mesele

evet cok bılgılı olmadıgınız kesın
cunku organlarımızda hepsı degerlı hatta pankreans bu hayatta amelıyat edemeyecegınız kadar rısklı bır organ
ve safranızda bır problem varsa en cok pankreansa zarar verıyor

benımde baıs acıs o sorduysa bu sayfada bende cvp verdım
kaldıkı ben bır tedavı yontemıde solemedım
sadece basıma gelenı anlattım
ama en dogrusu en mantıklısı sorana kadar doktora gıtmek

Çoğu kişi de mide rahatsızlığıyla gösteriyor kendini kalp krizi. Doktor daha garanti olur bnece görünün

Teyzem de reflü sanmis krizmiş.
Ben de kriz sandım reflüymüş . Her iki türlü de olabiliyor demek ki bu. Hatta mide spazmı sanırım, İngilizce’de “heartburn” tam karşılığı, kalp yanması kelimesi kelimesine çevirisi. Mide ilaçlarının üzerinde de yazar. Mide ile ilgili bir durumu niye kalp ile anlatmışlar derdim, yaşayınca anladım .

Panik atak nöbeti geçirirken de kalp krizi sanmıştım. Canlı canlı kalp krizi geçiren birini gördüm, elektrik çarpmış gibi kasılmalar oluyordu. Kalp krizi sandığım şeylerin kalp krizi olmadığını tam olarak anlamış oldum. Erken belirtisi olabilir bunlar kalp krizinin. O da küçümsenecek bir olasılık değil bence.

bazen bu agrı vurdugunu hıssedınce elma sırkelı su ıcıyorum
zencefıl bal karıstırıp yıyebılırsınız istersenız
safranın degerlerini dengelemk ıcın karbonatlı su da işe yarıyor
Abartiyor ya nazardir nazar .

Hanimefendi doktorculuk oynamasakmi acaba en dogrusu hastaneye gitmesi. Kalp krizide olabilir başka birseyde .

benımde baıs acıs o sorduysa bu sayfada bende cvp verdım
kaldıkı ben bır tedavı yontemıde solemedım
sadece basıma gelenı anlattım
ama en dogrusu en mantıklısı sorana kadar doktora gıtmek
Ya siz tek beta hcg sonucuna bakıp daha önce bi üyeye yavaş ilerleyen bi gebelik demediniz mi? Bilmediğiniz konulara yorum yazmasanız keşke.

Ya siz tek beta hcg sonucuna bakıp daha önce bi üyeye yavaş ilerleyen bi gebelik demediniz mi? Bilmediğiniz konulara yorum yazmasanız keşke.
Yavaş ilerleyen gebelik dye birşey mi varmış? Doktor bile yorum yapmak için 5-6 haftada usg yapmıyor mu ya

Bizim insanımız 7 haftalık bebek usg fotosundan cinsiyet tahmini de yapıyor, bir de başarı yüzdesiyle övünüyor, çok da dinlememek lazım

doktora gitmekte fayda var, ben üşüttüğümde hem mideme vurur hem de komple göğüs sırt batmaları olur. belki öyle bir şeydir ama yine de bi ekg çektirin

Yanlış yönlendirmeyin isterseniz
Benim safra ağrım hiç sizin bahsettiğinize benzemiyordu mesela
Ayrıca kalp krizi de geçiriyor olabilir
Safraymış deyip otursun mu gerçekten?

benım anlamadığım bir sey sorulmus bende cvp verıyorum
kaldı kı söylediğim şeylerde cıddi seyler
hepsinde dikkat etmesi gerek dıyorum
safra ya da başka bır organ kalpten daha onemsız demedım kı
hepsınde doktora gıtmesı gerektıgını savunuyorum

evet aynen öle dedim
degerı çok düşükdü gunude 4 gun gecmıstı
ayrıca tek cumlem o degıldı o kişiye
her sey olabılır dedım
degerının ıkı gun sonra artması gerek hatta bır ultrasonda cektırın dedım
bu soruları burdan sormak sacma degılde benım sıze verdıgım cvplar mı sacma oluyor atar gıder yapıyorsunuz
bakın kı hanımefendı saat 8 de doktora gıtmıs ekg cekmıs ve reflu denmıs

herhalde soruyu sorarken agrısı yoktu ve cok vaktı vardı sormus
benımde vaktım vardı cvpladım
sızın daha cok vaktınız var kı hanımefendıye verılen cvplarada cvp verıyorsunuz :)

ayrıca bır arkadasda demmıs yavaş ılerleyen bır gebelıkde olabılır
düşük degerle başlayan gebelıklerı bazen bos gebelıkde olabılıyor kımyasalda olabılıyor
sızden rıcam cok vaktınız varsa arastırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…