- 12 Aralık 2016
- 611
- 429
- 103
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
6 yıl tıp boşuna okuyor insanlar el insaf ya yapmayın
6.hisle ekg mi çektiniz?
Troponin mi baktınız?
Neye nasıl karar verdiniz?
de insanları böyle bilgilendirebiliyorsunuz
Vicdani olarak bir insan böyle şeyler
ben yonlendırmek ıcın demedım doktora gıttıgınde fıkrı olsun dıyeBu şekilde kesin konuşmanız ne kadar doğru?
Bir ayak ağrısı yorgunluktan da olabilir ayağını kaybetmek üzere olmayı da işaret edebilir.
Bir mide ağrısı basit bir şey de olabilir Allah korusun içerde oluşan ciddi bir sıkıntıdan, yaradan da olabilir.
Kimseyi böyle yönlendirmeyin
Bunu doktor söyler zatenben yonlendırmek ıcın demedım doktora gıttıgınde fıkrı olsun dıye
safra pankreans enzımlerınızede baktırın hatta ultrason cektırmek en ıyısı
Bunu doktor söyler zaten
Biz diyoruz ki önce acile gidin zira kalp krizi acillik bir durum
Pankreasın çok aciliyeti yok hanımefendi dahiliyeye sonra gider
bir sorun çıkarsa da gastroenterolojiye gider
Tamam fikri olsun da yanlış fikri olmasın
belki yanlış açıdan bakıyorum ha ben de çok bir şey bilmiyorum kıytırık bir öğrenciyim
Fakat yanlış fikirler edinip insanlara işini öğretmeye çalışan kişiler insanı dünyalarından çıkarıyor
tıbba özel değil bu neredeyse her alanda böyle
Ha ilgisiz doktorlarda ayrı mesele
Ben de kriz sandım reflüymüşTeyzem de reflü sanmis krizmiş.
Abartiyor ya nazardir nazar .bazen bu agrı vurdugunu hıssedınce elma sırkelı su ıcıyorum
zencefıl bal karıstırıp yıyebılırsınız istersenız
safranın degerlerini dengelemk ıcın karbonatlı su da işe yarıyor
Ya siz tek beta hcg sonucuna bakıp daha önce bi üyeye yavaş ilerleyen bi gebelik demediniz mi? Bilmediğiniz konulara yorum yazmasanız keşke.benımde baıs acıs o sorduysa bu sayfada bende cvp verdım
kaldıkı ben bır tedavı yontemıde solemedım
sadece basıma gelenı anlattım
ama en dogrusu en mantıklısı sorana kadar doktora gıtmek
Kafalar pırıl pırılYa siz tek beta hcg sonucuna bakıp daha önce bi üyeye yavaş ilerleyen bi gebelik demediniz mi? Bilmediğiniz konulara yorum yazmasanız keşke.
Çok geçmiş olsunEkg çektirdim bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Reflüymüş teşekkürler hepinize
Yavaş ilerleyen gebelik dye birşey mi varmış? Doktor bile yorum yapmak için 5-6 haftada usg yapmıyor mu yaYa siz tek beta hcg sonucuna bakıp daha önce bi üyeye yavaş ilerleyen bi gebelik demediniz mi? Bilmediğiniz konulara yorum yazmasanız keşke.
Yanlış yönlendirmeyin isterseniz
Benim safra ağrım hiç sizin bahsettiğinize benzemiyordu mesela
Ayrıca kalp krizi de geçiriyor olabilir
Safraymış deyip otursun mu gerçekten?
Ya siz tek beta hcg sonucuna bakıp daha önce bi üyeye yavaş ilerleyen bi gebelik demediniz mi? Bilmediğiniz konulara yorum yazmasanız keşke.
Aynısı bende de oluyor zaman zaman :)Ekg çektirdim bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Reflüymüş teşekkürler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?