- 3 Şubat 2016
- 226
- 244
- 103
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
Kalp krizinden şüphelenip kadınlar kulübüne mi yazıyorsunuz??Hanımlar selam 2 gündür bir hazımsızlık ve geğirme sıkıntısı yaşıyorum ve buna ek olarak derin nefes alınca sol göğüs kısmıma bir şey batıyormuş gibi bir batma oluyor. Ne mide ne kalp rahatsızlığım var. Ne olduğunu anlayamadım ve panik oldum daha önce yaşayan var mı
u agrının sebebını yasadıgım ıcın soyleyebılırımHanımlar selam 2 gündür bir hazımsızlık ve geğirme sıkıntısı yaşıyorum ve buna ek olarak derin nefes alınca sol göğüs kısmıma bir şey batıyormuş gibi bir batma oluyor. Ne mide ne kalp rahatsızlığım var. Ne olduğunu anlayamadım ve panik oldum daha önce yaşayan var mı
u agrının sebebını yasadıgım ıcın soyleyebılırımHanımlar selam 2 gündür bir hazımsızlık ve geğirme sıkıntısı yaşıyorum ve buna ek olarak derin nefes alınca sol göğüs kısmıma bir şey batıyormuş gibi bir batma oluyor. Ne mide ne kalp rahatsızlığım var. Ne olduğunu anlayamadım ve panik oldum daha önce yaşayan var mı
ancak ınsan rahatlıyor yazdıkcaBurda bazen tam delirmelik konular aciliyorbiz desek “kaynimda da olduydu, reflu o, gecti 1 haftaya kalmadan” bize guvenip bekleyecek ve kalp kriziyse olup gidecek misiniz tovbe est
Yanlış yönlendirmeyin istersenizb
u agrının sebebını yasadıgım ıcın soyleyebılırım
safra yuzunden
İyi de riske atilacak sey mi? Ben atmazdim yanibu da ıyı cvp :)
ancak ınsan rahatlıyor yazdıkca
Panik olmaya getek yok. Gidin guzece acile baksinlar. Ihmal etmeye, kafada kurmaya gerek yok. Acile gidin lutfen.Hanımlar selam 2 gündür bir hazımsızlık ve geğirme sıkıntısı yaşıyorum ve buna ek olarak derin nefes alınca sol göğüs kısmıma bir şey batıyormuş gibi bir batma oluyor. Ne mide ne kalp rahatsızlığım var. Ne olduğunu anlayamadım ve panik oldum daha önce yaşayan var mı
Bu şekilde kesin konuşmanız ne kadar doğru?b
safra yuzunden
6 yıl tıp boşuna okuyor insanlar el insaf ya yapmayınb
safra yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?