Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pantpas mide koruyucu ilaç çok iyi geliyor ama eyer emzirmiyosan ve hamilelik düşünmüyosan bu ilaç çok iyi sabahları kahvaltıdan önce bitane iç geceleri yatmadan önce Bi bardak süt iç oda iyi geliyor ama en iyisi ilaçSelam arkadaşlar. Yemek borumda yanma vardı doktora gittim reflü başlangıcı dedi ilaçlar verdi dört gündür kullanıyorum ama pek işe yaramadı.sizin onerebileceginiz tavsiyeleriniz varmı?
yatış zamanınızdan en az 2-3 saat kadar önce yemek yemeyi bırakın, hele ki uyumadan önce asla bir şeyler yemeyin.Selam arkadaşlar. Yemek borumda yanma vardı doktora gittim reflü başlangıcı dedi ilaçlar verdi dört gündür kullanıyorum ama pek işe yaramadı.sizin onerebileceginiz tavsiyeleriniz varmı?
Çok teşekkür ederim debridat ve raneks verdi doktorumyatış zamanınızdan en az 2-3 saat kadar önce yemek yemeyi bırakın, hele ki uyumadan önce asla bir şeyler yemeyin.
mide asidiniz arttığında alkali gıdalar - süt gibi- tüketin.
baharatlı yiyeceklerden ve çikolatadan bir süreliğine uzak durun,çünkü bunlar mideyi çok yoran ve hazmı zor olan gıdalardır.
bir de mutlaka ilaçlarınızı kullanın. hangisini verdi doktorunuz size bilmiyorum ama genel anlamda işe yarayan ilaçlardır proton pompa inhibitörleri. sabah aç karnına günde 1 tane reçete edilir genelde. size nasıl reçete edildi?
reflü ataklarında da antiasit özellikli ilaçlar - gaviscon vb- alabilirsiniz.
çok geçmiş olsun.
mideyi yemek borusuna bağlayan sfinkterde bir gevşeme olduğundan falan bahsetti mi doktorunuz?Çok teşekkür ederim debridat ve raneks verdi doktorum
Canım.banada bugün doktor Reflü dedi sen nasıl oldunnhangi ilaçları kullaniyorsunSelam arkadaşlar. Yemek borumda yanma vardı doktora gittim reflü başlangıcı dedi ilaçlar verdi dört gündür kullanıyorum ama pek işe yaramadı.sizin onerebileceginiz tavsiyeleriniz varmı?
Reflü tedavisinde kullanılan ilaçlar genel olarak aynı lansor, nexium , gavison , rennie..Canım.banada bugün doktor Reflü dedi sen nasıl oldunnhangi ilaçları kullaniyorsun
Bol su içmeye başladım az yiyorum yemeklerde zeytinyağli yiyorum yemekleride zeytinyağ li kemik suyu çorba çok iyi geldi mideme .yediklerime göre midem ya iyi ya kötü hergün farklı durumda ama acı pul biber çok yiyodum bıraktımCanım.banada bugün doktor Reflü dedi sen nasıl oldunnhangi ilaçları kullaniyorsun
Sabah aksam mide.koruyucu iciyirdum gene etki etmiyordu famodin deneyin cok iyi geliyor bana sayesinde doktor doktor gezmekten kurtuldumRennie tablet çiğnemek iyi geliyor.
Canım.banada bugün doktor Reflü dedi sen nasıl oldunnhangi ilaçları kullaniyorsun
Bana reflü dediler ama hiçbir şey yapmadan direk reflü. Şuan çok şükür iyiyim birkaç gün gogsum yandı ağzıma ekşi tatlar geldi ama şimdi gelmiyor. Acı çok yerdim hiç yemiyorum çay kahve bile içmiyorum. Baharattan tamamen uzağım senin ne sikayetjn vardiBanada reflu dediler sizin ne gibi sikayetlerini oluyor acaba?