• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reflu bogaz reflusu

Melancolik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
76
8
38
Merhaba ara ara olusan bogazimda kulaklarima yayilan agri bogazimda sanki kilcik batmis gibi yutkununca bise var gibi his ve agri sabahlari bogaz kurulugu 1 sene once endeskopi oldum gastirit cikti fakat bence reflu bu bogazim asiri tahris olmus durumda yediklerime.dikkat etmedigimde daha cok oluyor simdi gebelik dusunuyorum oncesi bole sikayetlri olup gebelikte dahada artan veya kotu olan varmi refluyu tetikliyormus ne yapacagim bilemiyorum

Benimde aşırı yanmam var göğüs ve sırtım da sanki mentol yuttum bogazım o derece. Ve bilmiyorum reflü den mi nöroloji ye gidicem ağzımda geçmeyen acı tat var sizde de oldumu ilaç içmişim gibi acı tat var hep ama acı su gelmesi değil

Canım benım reflum var.Suanda 7 haftalık hamıleyım mıde bulantım var bıraz ama reflum tetıklenmedı.Ben ama reflu oldugumdan beri dokunacak hicbirsey yemıyorum

Benimde aşırı yanmam var göğüs ve sırtım da sanki mentol yuttum bogazım o derece. Ve bilmiyorum reflü den mi nöroloji ye gidicem ağzımda geçmeyen acı tat var sizde de oldumu ilaç içmişim gibi acı tat var hep ama acı su gelmesi değil
Bence sizde reflu var.Bir gastroya gorunun once reflüyü aksatmamak gerek

Bence sizde reflu var.Bir gastroya gorunun once reflüyü aksatmamak gerek
Evet endoskopi oldum helikobakteri gastrit çıktı. Reflü de çıktı sanırım ama zaten o belirtiler benim kafama takılan ağzımda ki tatsızlık uzun zamandır acaba reflü olup bunu yaşayan varmı hastalık hastası oldum artık

Evet endoskopi oldum helikobakteri gastrit çıktı. Reflü de çıktı sanırım ama zaten o belirtiler benim kafama takılan ağzımda ki tatsızlık uzun zamandır acaba reflü olup bunu yaşayan varmı hastalık hastası oldum artık
Sızı o kadar ıyı anlıyorum kı ınsan kendını dınlemeye baslıyor.Bende heliko tedavisi oldum.Agzımda tatsızlık olmadı benım ne reflude ne gastrıtte.Cok gecmıs olsun size

Sızı o kadar ıyı anlıyorum kı ınsan kendını dınlemeye baslıyor.Bende heliko tedavisi oldum.Agzımda tatsızlık olmadı benım ne reflude ne gastrıtte.Cok gecmıs olsun size
Teşekkür ederim birde ben aç karnına tahin içtim çok iyi geldi kesti reflü mü hamileler reflüsü olanlar bilginiz olsun istedim..

Back