Referans Dışı Diyor Neden Acaba m

gulsahsirinerdem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
4 Haziran 2024 gece yaptığım evde erken Gebelik testim silik çıktı Ve Direk Aile hekimim ile iletişime geçtim 5 Haziran 2024 Beta hcg = 89.45 çıktı aile hekimim gebelik var dedi 2 gün sonra tekrar gittim test vermeye aile hekimim kan tahlili istemişti 7 Haziran 2024 tarihinde çıkan Beta hcg = 203.31 çıktı ve ayriyetten progesteron değerim 17.6 çıktı bu testimde değer referans dışı çıkmıştı neden acaba kızıma bir kardeş daha gelemiyecekmi acaba ?

Hcg'niz iyi artmış ama progesteron değerini hiç bilmiyorum doktorunuz ne diyor

Doktora 13 Haziran'da gidecektim 26 Haziran a attı biraz beklememiz gerektiğini söyledi doktor net cevap vermediği için benim bugün içime bir kurtt düştü acilden beta yaptırdım ama daha sonucu dahi çıkmadı öğlen verdim ama sonuç yok daha .

Progesteronun da artmış işte. Normal deger gebe olmayan kadina göre veriliyor ya referansta

Betanız hala düşük o yüzden bebeğin biraz daha gelişmesini bekliyor doktor muhtemelen. Çok erken farkedilmiş veya geç döllenen bir gebelik olmalı. Ben 5. Hafta içinde 2015 beta ile öğrenmiştim, ertesi gün doktora gittim ve sadece ortada minicik kese vardı henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…