• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Referandum yapılsın mı?

Referandum...

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
248
Referanduma evet mi hayır mı anketi var.
Bunu merak ediyorum ben de, site kurallarınca sakıncası yoksa.
açık ankettir. :51:

yapılmasın ne gerek var zaten akp kazanacak, bu defa siz istediniz yaptık dicekler aynı tırı vırı laflarına beton atacaklar iyice

Referandumda halkın iradesi doğrudan doğruya yansımakta olduğundan doğrudan demokrasinin güzel bir örneğidir. gezi parkı direnişçileri madem bu kadar demokrasiden özgürlükten yana, o zaman referanduma evet desinler. neden hayır diyorlar ki? halkın istediği neyse o olacak
tabi bu kez de oylar gerçeği yansıtmıyor diye karalayacaklar hükümeti mr and mrs chapullings

Son düzenleme:
Referandumda halkın iradesi doğrudan doğruya yansımakta olduğundan doğrudan demokrasinin güzel bir örneğidir. gezi parkı direnişçileri madem bu kadar demokrasiden özgürlükten yana, o zaman referanduma evet desinler. neden hayır diyorlar ki? halkın istediği neyse o olacak korkacak bir şey yok :27:
tabi bu kez de oylar gerçeği yansıtmıyor diye karalayacaklar hükümeti mr and mrs chapullings

efferiiim saaa kiiiiz :1:
tam söyliyeceklerimi yazmissin.

demokrasi sokakta yatip, bir yerleri iskal edip, polisle savasmak, ortaligi yikip dökmek degil.
demokraside sandikta cogunlugun dedigi olur..
eeee???

efferiiim saaa kiiiiz :1:
tam söyliyeceklerimi yazmissin.

demokrasi sokakta yatip, bir yerleri iskal edip, polisle savasmak, ortaligi yikip dökmek degil.
demokraside sandikta cogunlugun dedigi olur..
eeee???

sayın başbakanımız da öyle diyor zaten
siz onlar gibi yapmayın, sandığa gidin orda gösterin gücünüzü diyor.
biz de öyle yapacağız hayırlısıyla.
yani sandıktan başka bir parti çıksa (ki çok uzak bir ihtimal)
ona da hayırlı olsun diyeceğiz. bize yakışan budur.

Back