Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
refekatçısız ameliyat
- Konu Sahibi enter00
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?haziran basında 2.gögüs buyutme operasyonum gercekeşecek.arkadasım kalacaktı yanımda fakat dun akşam gelemeyecegını söyledi.3 gun çinde baska birini bulmam çok zor.aıilemde gelemiyor.sonucta ameliyat tek başına nasıl olur? aranızda refekatçı olmadan ameliyat olan varmı.
Canım öncelikle hayırıl uğurlu olsun tarihin :)
Sana tavsiyem mutlaka bir refakatçin olsun yanında. Hani gündüz hemşireler bakar ama gece veya otururken yatarken bir şeye ihtiyacın olur, kolunu rahat hareket ettirip hemşireyi de çağıramazsın, es kaza biraz kollarını yorarsan iyileşme sürecinide ötelemiş olursun. Hiç değilse gece yanında kalabilecek biri olsun be canım. Yatıp kalkarken sırtına destek gerekecek çünkü. Kollarından destek alıp yatma kalkma yok amann diyeyim. Burun ameliyatlarında refakatçisiz olan tanıdıklarım oldu ama göğüste hiç olmadı ve hiç önermedimde. Senin bu önemli gününde yanında biri olsun gece olsun hiç değilse.
Bir de ameliyat sonrası psikolojide önemli. Sen kendini yalnız hissetmemelisin. Daha bi duygusal oluyor insan çünkü. Daha hassas oluyor. Bu dönemi iyi geçirmenin bir diğer adımı moral. Keyfin yerinde olacak ki çabucak hayatına kaldığın yerden ama çok daha güzel ve dolgun devam edebilmen :))
Yokla biraz etrafını bulursun birini
haziran basında 2.gögüs buyutme operasyonum gercekeşecek.arkadasım kalacaktı yanımda fakat dun akşam gelemeyecegını söyledi.3 gun çinde baska birini bulmam çok zor.aıilemde gelemiyor.sonucta ameliyat tek başına nasıl olur? aranızda refekatçı olmadan ameliyat olan varmı.
Geçmiş olsun canım tek başına ameliyata girmek büyük cesaret, başına Allah korusun birşey gelse kimsen olmayacak yanında ayrıca hastanede hemşireler çok ta ilgili değiller ben bunu yaşadım üstelik yanımda refakatçim olduğu halde. Anladığım kadarıyla daha önceden operasyon geçirmişsin tecrüben vardır elbet, yinede doğru kararı sen vermelisin, bana sorarsan ben yanımda refakatçi olmadan asla ameliyata girmem.
bence bunu en iyi sen cevaplarsın yani ilk ameliyatında süreç nasıldı çok ağrılı ise (benim gibi) sakın böyle birşeye kalkışma ama yanında refakçisi olmadan ameliyat olanlarıda duydum
ben devlet hastanesinde oldum okadar tatlıydıki hemşiler allah hepsinden razı olsun bir gece önce dışarı çıkarken dikkat et üşütme emi hava iyi ama yarın ameliyatın var iyi olman lazım diyen bile oldu ama yanımda arkadaşım vardı ondan allah bin kere razı olsun kendini heba etti ben ona göre uzun boyluyum beni yerimden kaldırmak için yatağa çıkıp arkama geçiyordu kaldırmak için baya güç harcadı cnm yaa
neyse konuyu dağıtmıyım cnm ben bu durumda olanlara hastaneden birine ücret ödeyip yanlarında yardımcı olmasını öneriyorum inşallah birini bulursun şimdiden hayırlı olsun
neden ikinci ameliyat :44:
ben devlet hastanesinde oldum okadar tatlıydıki hemşiler allah hepsinden razı olsun bir gece önce dışarı çıkarken dikkat et üşütme emi hava iyi ama yarın ameliyatın var iyi olman lazım diyen bile oldu ama yanımda arkadaşım vardı ondan allah bin kere razı olsun kendini heba etti ben ona göre uzun boyluyum beni yerimden kaldırmak için yatağa çıkıp arkama geçiyordu kaldırmak için baya güç harcadı cnm yaa
neyse konuyu dağıtmıyım cnm ben bu durumda olanlara hastaneden birine ücret ödeyip yanlarında yardımcı olmasını öneriyorum inşallah birini bulursun şimdiden hayırlı olsun
neden ikinci ameliyat :44:
bende aynı durumdayım.tek başıma ameliyata giricem.üstelik izmirde oturuyorum ameliyat konyada olacak.sonrasındkı kontrolleride nasıl yaptırıcam bilmiyorum.ALLAH 'a emanet gidiyorum valla
ameliyat sonrası görüşlerinizi yazarsanız sevinirim bende başka bir şehirden konya ya refakatcı olmadan gıtmei dusunuyorum, umarım ameliyatınız iyi gecer ve ameliyat sonrasını paylasırsanız cok mutlu olucam:2:
hanımlar hiç mi kimseniz yok.anneniz babanız dostunuz.dışarıda olduğunu bilmek bile çok güzel..yoksa tabi ki hemşiresi var.dr si var. ama elinizi sıcacık tutmuyor.ameliyat sonrası canınız inanın çok acıyor.geçtiğinde mutlu oluyorsunuz ama....bu benim düşüncem. tabiki en iisini siz bileceksiniz.
Merhaba,
Istanbulda bir cok dr. Varken neden baska bir sehir tercih ediyorsunuz?
Kontrolleriniz,seyehat vs masraflariniz zaten ameliyat ucreti ayni olacak..zaten yaniniza alacak kimseyi bulamamissiniz..moral bozmak istemiyorum,,bende ameliyat icin dr.arayisindayim..bence biraz dusununhenuz vaktiniz varken..
Istanbulda bir cok dr. Varken neden baska bir sehir tercih ediyorsunuz?
Kontrolleriniz,seyehat vs masraflariniz zaten ameliyat ucreti ayni olacak..zaten yaniniza alacak kimseyi bulamamissiniz..moral bozmak istemiyorum,,bende ameliyat icin dr.arayisindayim..bence biraz dusununhenuz vaktiniz varken..
konyayı tercıh ettm cunku ıst a gore yarı yarıya fıyat verıyorlar konyada arada buyuk fark war maalesef umarım refekatcı sorununuda halederım en kısa zamanda, ıst da bırcok yer arastırdım fakat 5000 ıle 7000 arası fıyat verıorlar konyada 2000 2500 cıvarı o acıdan tercıh ettım ama ıst da bulsam o fıyatlara onca yolu cekmezdım ve konyadakı doktordanda cok kısı memnun gorunuor
ameliyat sonrası görüşlerinizi yazarsanız sevinirim bende başka bir şehirden konya ya refakatcı olmadan gıtmei dusunuyorum, umarım ameliyatınız iyi gecer ve ameliyat sonrasını paylasırsanız cok mutlu olucam:2:
doktordon gün bekliyorum,çok yoğun çalışıyomus bu aralar ertelenıo sürekli ameliyat sonrası nı yzarım tabii canım.inşallah herşey iyi geçerde güzel güzl şeyler yazıp cesaretlendiririm seni
ıns canım iyi gecer bır an once gün alırsın ve ıstedıgın gibi olurda paylasırsın:) bende doktor beyle bır turlu gorusemedım yogunmus sureklı telefon bırakıyorum size donucek dıyorlar ama beklıorum suan ıcın bu aradada olan arkadasların yazılarını okuyup cesaretlenıorum dogrusu:) doktorla gorustukten sonrasınıda yazarsan sevınırım fıyat kac dedi,ne kadar kalıcaksın hastane kontroller v.s v.s..umarım sıkılmazsın sorularımdan :)
24ünde ameliyat oldum bende sitede okuduklarımla hani çokta agır olmayacak diye düşünüyordum..anneme haber vrmeyecktimki doktorum haber vermemmi söyledi sagolsun:))
kendi suyumu bile içemedim ilk gün,lavaboya gtmek için yataktan kalkmak bile ölümdü resmen koldan destek alamıyorsun bir kişi sırtımdan destekledi bir kişidende destek alıp kalktım..off dıyorum yani refakatçisiz aslaa olmayacak bir ameliyat hatta en yakın kimse hayatınızda onun olması uygun bence:))
kendi suyumu bile içemedim ilk gün,lavaboya gtmek için yataktan kalkmak bile ölümdü resmen koldan destek alamıyorsun bir kişi sırtımdan destekledi bir kişidende destek alıp kalktım..off dıyorum yani refakatçisiz aslaa olmayacak bir ameliyat hatta en yakın kimse hayatınızda onun olması uygun bence:))
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
24ünde ameliyat oldum bende sitede okuduklarımla hani çokta agır olmayacak diye düşünüyordum..anneme haber vrmeyecktimki doktorum haber vermemmi söyledi sagolsun:))
hayırlı olsun muzıkcım..refekatcısız zor bır amelıyat..ben cok cesaretlıyım ama pek sokmuyo..4 gun bı kısının yardımı sart.
haziran basında 2.gögüs buyutme operasyonum gercekeşecek.arkadasım kalacaktı yanımda fakat dun akşam gelemeyecegını söyledi.3 gun çinde baska birini bulmam çok zor.aıilemde gelemiyor.sonucta ameliyat tek başına nasıl olur? aranızda refekatçı olmadan ameliyat olan varmı.
entercım kararın şimdiden hayırlı olsun.. umarım herşey çok yolunda ilerler ve sağlıklı bir şekilde yeni yavrularına kavuşursun.. :)
ancak bu ameliyata refakatçi olmadan girme fikri bile büyük cesaret gerektirir diye düşünüyorum.. en azından benim gibi korkunç ağrılar yaşayan biri için..
seni asla korkutmak istemiyorum ama sen zaten daha önce bu ameliyatı geçirmişsin kendini bilirsin birazda olsa..
ben acıya çok dayanıklıyımdır normal şartlarda.. fakat ilk günümde ben tuvalete bile kalkamadım.. sürgü ile yaptırabildiler (
benim ağrılarım normalin çok üzerindeydi..
bu dönemde kollarını hareket ettirmen senin açından da iyi olmayacaktır..
biri sırtından destek verirken diğer kişi doğrulman için yardımcı olacak ki rahat acıyı en aza indirerek hareket edebil..
o yüzden ne yap ne et birisini bul ve ameliyatını daha kolay atlat..
herşey gönlünce olsun..:)
ben rahat ve relax bir insan olduğum için ameliyata tek başıma girebildim,refakatcılarım benden de rahatlardı,ameliyat bitiminde geldiler özellikle hastane çıkışında mutlaka refakatcıya ihtiyacın olacaktır.gecede wc ye giderken veya herhangi bir ihtiyacını karşılaması açısından bir refakatcı şart.zaten bütün gece narkozun etkisiyle sersem gibi oluyor insan,allah korusun wc de düşüp bayılabilirsinde.bence mutlaka yanında bir refakatcı bulunmalı canım,geçmiş olsun