çok sürmüşsündürben Redist aldım bugün uyguladım ama şu saçtan arıtmayı bi türlü yapamıyorum hatta konu açtım :)
ciddi misinBu barcelinoyu görünce cinlerim tepeme çıkıyor ya. Bilmiyorum benim saç derim mi reaksiyon verdi ama geçen gün evde gördüm bi deniyim dedim. Denemez olaydım. Oluk oluk saçım döküldü duşta. Sonra tararkende bir o kadar dökülünce ağlayacaktım sinirden.
Bakım yağını direk saça sürmeyin arınmaz. Son yıkamada avucunuzdakı az şampuana az bakım yağı karıştırın ve saça sürün 2 dakıka sonra da durulayın. Muhteşem olur.ben Redist aldım bugün uyguladım ama şu saçtan arıtmayı bi türlü yapamıyorum hatta konu açtım :)
Yıpranmış ve hasarlı saçlarda, özzellikle de röfleli saçlarda hındıstan cevizi, hint yağı, argan ve jojoba. Ancak saçlar yıpranmışsa bu bakımlar da fayda etmez. Bunlar yıpranma yanma olmadan önce saçı korur. Yıprandıktan sonra keratinden başka çözüm olmaz, ama mağazalardaki keratin ürünlerinde de genelde kımyasal içeriyor ve faydası olmuyor.Hızlı Saç Uzatmada en iyi en etkili yağlar, ylang, biberiye, ç. terebentin, sarımsak, ısırgan tohumui badem yağı gelir.
Yıpranmış saçı onarmadan bakım yağı pek fazla bir mana ifade etmez, önce saçı kimyasal ve sentetik içermeyen katkısız keratin bularak onarmak lazım, sonra da yine iyisinden Hindistan cevizli bir bakım yağıyla saçları yumuşatmak gerekir.Yıpranmış ve hasarlı saçlarda, özzellikle de röfleli saçlarda hındıstan cevizi, hint yağı, argan ve jojoba. Ancak saçlar yıpranmışsa bu bakımlar da fayda etmez. Bunlar yıpranma yanma olmadan önce saçı korur. Yıprandıktan sonra keratinden başka çözüm olmaz, ama mağazalardaki keratin ürünlerinde de genelde kımyasal içeriyor ve faydası olmuyor.
Kimsenin malını kötülemek istemem ama her yağın bir özelliği var. Tümü de saça yararlı olacağına pek umudum yok.İkisini de boşver mi diyosun yani canım
Haklısın canım çok doru demişsin, ancak en azından kımyasal içermeyen katkısız keratin yüklemesi var, yüzde yüz zaten keratin olmaz, ama sentetik veya kimyasal içermesin yeterli bence.Merhaba arkadaslar. Piyasada sac bakimiyla ilgili cok urun var. Bu urunlerin icindeki argan ve keratin miktarinin ne oldugu onemli. Urunlerin cogu kimyasal agirlikli. Ucuz bulduk aa alalim demeyin sacinizi guzellestiriyor ama o anlik guzel gozukuyor. Besleyiciligi tartisilir. Bitkisel ozlu ve icinde silikon olmayan urunlere yaklasin lutfen. Yazik etmeyin saciniza. Bu iki markada ayni sirkete bagli sadece isimleri degisik. Bende sermaiyemi toparlayip bir uretici tanidigimla bu ise girdim. Suanda marmara bolgesinde aktarlar da ve kuaforlerde urunlerim mevcuttur. İstanbul pendikte yasayan varsa urunlerime kolayca ulasabilirler. Kesinlikle % 100 keratin ve argan diyen insanlara inanmayin. % 50 den sonrasi saci yiprandirir ve bitlenme yapar . O saci bir daha duzeltmeniz imkansiz hale gelir. Uzak durun kimyasal agirlikli maddelerden bozmayin saclarinizi.. Aksam eve gittigimde urunumude paylasacagim sitede, yararli bir site. Elimden geldiginde size paylasim yaparak bilgi sahibi olmanizda yardimci olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?