Red Ruby Güzellik Merkezi REZALETİ

Bayanatmaca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2019
4
2
30
RED RUBY GÜZELLİK MERKEZİ KALICI RUJ MAKYAJ UYGULAMASI REZALETİ !!!!!!
Lütfen bu yazımı dikkatlice okumanızı rica ederim . Bundan 3 ay önce Mayıs ayında dudaklarıma kalıcı ruj uygulaması yaptırmıştım. Kalıcılığının 1.5-2 sene aralığında olacağını söylemişlerdi.. ama nerdee !? 2. Günü dudaklarımdan soyularak çıktı gitti birde üstüne dudağımın üzerinde kocaman bir yara uçuk benzeri birşey çıktı bende hemen doktora giderek gösterme ihtiyacı hissettim . Doktor ortamın hijyenik olmaması sebebiyle mikrop kapmış olabileceğimi söyledi . Ve raporladı. Güzellik mekezinin ismi RED RUBY OSMANBEY ŞİŞLİDE . Fakat İnstagram adresleri bambaşka . Kalıcı makyaj GÖZDE DERELİ .. Merkeze gittiğinizde red ruby tabelasını göreceksiniz. Neyse konumuza dönelim ben bu kalıcı dudak ruj işlemini ancak 2 gün kullanabildim ve ortamdan mikrop kaptım ! Daha sonra güzellik uzmanı Gözde Dereli Hanıma mesaj attığımda binin gayet normal bişey olduğunu uçuk çıkmasının benim hatam olduğunu söyledi .. ( uçuk nasıl kişinin hatası olabiliyorsa artık ) neyse 2 gün sonra çıkması normal rötüş geleceksiniz ozaman telafi ederiz dedi . Bende 1 ay sonra rötüşe gidecektim ama rötüş olan bir işlemi tamamlar . Benim dudaklarımda rengin R si kalmamıştı . Neyse 1 ay sonra gittiğimde ben rötüş yaptırmak istemedim paramı geri talep ettim çünkü dediğim gibi rötüş tamamlayıcı bir işlemdir . Onlar asla ve asla ücreti geri veremeyeceklerini ve dudaklarımdaki rengi gördüklerini bizim gözlerimizin görmediğini söylediler . ( onlarda güzellik uzmanı gözleri var ) neyse ben kabul ettim ve rötüşe girdim tekrardan sonra ben şikayette bulunacağım sizi dialoğundan sonra bana çıkartıp saçma sapan kendi hazırladıkları bişeyi imzalattılar .. ve o kağıdın üzerinde daha önce hiç bahsetmesinleri yan etkiler yazıyordu PEKİ BU YAN ETKİLER ŞİMDİMİ SÖYLENİR?! RÖTÜŞ ESNASINDAMI İŞLEME BAŞLAMADAN ÖNCEMİ SÖYLENİR?! Rezalet tek kelimeyle neyse imza karşılığında işleme başladık işlem 1 saat sonra bitti ve ertesi gün yine aynı yerden aynı şekilde devasal bir uçuk .. Kuruma telefon açtım Gözde Dereli ile görüştüm ve uçuk kremi kullanın geçer dedi . Ben hayatımda böyle rezalet böyle kötü niyetli bir firma görmedim. Yazık öte yandan günah tarafıda var bu işin helal para kazanmak varken neden haram para kazanmak istersinizki . Tavsiyem bu firmaya değil gitmek kapsının önünden geçmeyiniz . Ve benimle burdan iletişime geçiniz ben size detayları ellerindeki reimli kayıtlı belgelerimle gösteririm . Ve hala yasal olmayan şekilde benim öncesi ve sonrası resmimi İnstagram adreslerinde paylaşıyorlar . Ve beni instagrmdan engellediler

Eklentiler

• 3ECA11DF-E62D-4C2E-B8D7-960D6AA1A34F.png
    553,7 KB · Görüntüleme: 473
  • 28110927-F058-4B5D-9B21-50EB348588DF.jpeg
    28,9 KB · Görüntüleme: 219
Merhaba
Eğer daha öncesinde uçuk çıkarma problemi yaşadıysanız kalıcı dudak renklendirme işleminde uçuk çıkarma ihtimaliniz çok yüksektir. Çünkü bu virüs sizin vücudunuzda ve en ufak bir tetiklemeyle bile tekrar faal duruma geçer çok normal bi durumdur. Yani mikrobik bi problem degildir. Tekrar böyle bi sorun yaşamanız durumunda zoviraks adlı kremi kullanabilirsiniz.

Merhaba hayatımda ilk defa uçuk problemi yaşadıysam yine de normalmidir . Ben bizzat hijyenik olmayan koşullarda yapıldığını biliyorum. Lakin siz işletmeyi aklayan cevabınızla kendinizi bir hayli ele verdiniz :) iyi günler dilerim :)

Dipnot dilerseniz sağlık kuruluşunda yapılan tebit raporumuda burada paylaşabilirim

Dipnot dilerseniz sağlık kuruluşunda yapılan tebit raporumuda burada paylaşabilirim
Profilime bakarsanız yeni üye olmadığımı anlarsınız. Sadece yapılan işlem hakkında bilgi verdim :) bunu önemseyip önemsememek size kalmış ki isim soyisim bile verebilirim gizlim saklım yok kimseyi bilmeden yargılamayın uzman olarak yardımcı olmak istedim
Dipnot olarakta vücudunuzda uçuk virüsü taşıyıp taşımadığınızi bilemezsiniz sevgiler

Hacimli ve ıslak görünüşün sebebi işlemden dolayı dudağın şişmesi ve krem surulmesidir. Boya tutmamış orası ayrı konu :)

Evet herkes bunu bilir, bende işleme gitmeden önce uçuk riskine karşı hap kullandım öyle gittim ve mikrobik değildir katılıyorum. Dudaklarımı yaptırdıktan sonrada devamlı merhemini kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım. Renktende memnunum

Bu söylediğiniz kişiye gittim burada ismini görünce şaşırdım. Gayet memnunum dudaklarım öncekine göre çok daha iyi artı yerde Gözde Hanımda çok hijyenik biri. Nasıl böyle birşey yaşadınızı anlamadım.. Dudak bitince kremler veriyor onları kullanmamış olabilirsiniz. Ve güzelde ilgileniyor kendisi yapıyor işlemleri ne biliyim bu tarzda ilk şikayeti sizden almış, çok işlem yapıyor çünkü baya yoğun biryer. Bazı dudaklar tutmuyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…