Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirme sütyeni, atleti.. Lohusa hasta bezi,emzirme minderi gibi seyler arıyorum.. Gecelik hariç tüm lohusalık ürünleri..
derim tabii demem miValla sevaba giriyim, uyguna verıım kızın ısı gorulsun dıyorsan, isterim.. Cunku alıcam zaten kesın. En azından uyguna cıkarıyım hepsını ıstıyorum..
Rica edrrim bulamazsan ikeanin beyaz yan koruyucusu var onu atarm sanaCanım yorganlarım var ama Yan koruyucularının olmasını ıstıyorum. İkinci bebegın yatagı içincok tesekkur ederım yınede ılgıne..
Ben de var pembeli pembeliHanımlar.. Kız bebek ıcın uygun fıyatlı yada takaslık temiz kullanılmış uyku seti arıyorum.. Kız dıye ılla pembe olması gerekmez. Mavı yada yesıl hariç tüm renkler olabılır... Karyola ölçüm 70x130..
Bende sıfır nevresim takımı var isterseniz mavi ama denizci temalı. .
Bak bakalım.. Al bakalım bı boyunun ölçüsünü onun bana :)Ben de var pembeli pembeli
istersen bakarım ölçüsüne![]()
65 e 125 ölçtüm :)Bak bakalım.. Al bakalım bı boyunun ölçüsünü onun bana :)
Watsaptan atıyım açıksanIyımıs olculeri. Resim varmı elinde yada kolay yerdeyse resım gösterebilirmisin. Birde fiyat tabıkii![]()