Bebek İkinci El ❤️❤️ Arıyorum...

Büyüklüğü nasılkı acaba 95 lazım bana.c baska bıseylerın varmı canm. Dogumdan sonra kullanabılecegım?

Emzirme sütyeni, atleti.. Lohusa hasta bezi,emzirme minderi gibi seyler arıyorum.. Gecelik hariç tüm lohusalık ürünleri..

her türlüsü :)
90-95
beyaz-ekru
emzirme sütyeni, atleti, doğum sonrası korsesi (medikalciden alınmıştır özel) :)
lohusa hasta bezini hastane veriyor zaten boşuna alma ( hele sezeryan olursan kanaman iki gün falan sürüyor sonra ped yeterli olur)
emzirme minderim de vardı ama nirde nilmiyom istersen bakarım bi :)

Valla sevaba giriyim, uyguna verıım kızın ısı gorulsun dıyorsan, isterim.. Cunku alıcam zaten kesın. En azından uyguna cıkarıyım hepsını ıstıyorum..

Valla sevaba giriyim, uyguna verıım kızın ısı gorulsun dıyorsan, isterim.. Cunku alıcam zaten kesın. En azından uyguna cıkarıyım hepsını ıstıyorum..
derim tabii demem mi
resimlerini göremk istersen özelden tel bırak atayım sana
2-3 atlet
2-3 de sütyen var işinin görür zaten
korseyi pahalıya aldım ama
hatta eşimle tartıştım onun yüzünde :)
onda pek bişi yapamayabilirim

Tamam canm numaramı atıyorum ozelden. Korse zaten bı oncekınde almıstım o olursa almama gerek kalmaz. Ama yınede bakarım..:anneadayı:

Hanımlar.. Kız bebek ıcın uygun fıyatlı yada takaslık temiz kullanılmış uyku seti arıyorum.. Kız dıye ılla pembe olması gerekmez. Mavı yada yesıl hariç tüm renkler olabılır... Karyola ölçüm 70x130..

Uyku seti degilde hem yun hem elyaf iki adet yorganim var ve nevresimlerim.dusunursen atarim fotksu u benimkilerin yataklatini buyuttuk cunki.

Canım yorganlarım var ama Yan koruyucularının olmasını ıstıyorum. İkinci bebegın yatagı için :( cok tesekkur ederım yınede ılgıne..

Tm canımcım tesekkur ederim. Aklımdasın..:KK39:

Hanımlar.. Kız bebek ıcın uygun fıyatlı yada takaslık temiz kullanılmış uyku seti arıyorum.. Kız dıye ılla pembe olması gerekmez. Mavı yada yesıl hariç tüm renkler olabılır... Karyola ölçüm 70x130..
Ben de var pembeli pembeli :KK6:
istersen bakarım ölçüsüne ;)

Bende sıfır nevresim takımı var isterseniz mavi ama denizci temalı. .

Canm nevresım takımım var yan korumaları olan setten ıstıyorum ben.. Yan korumalarımız yok suan ıcın.. Ama yınede cok tesekkur ederım..:KK52:

Iyımıs olculeri. Resim varmı elinde yada kolay yerdeyse resım gösterebilirmisin. Birde fiyat tabıkii:anneadayı:

Acıgım canmcım beklıyorum.:KK68:

Uyku setini buldum hanmlar tesekkur ederim...:anneadayı::nazar:

Kızlar bu kare yada dikdortgen olan emzirme yastıgından arıyorum, uygun fiyat yada takas olabılır..

Back