- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Vaay ,hemşehriymişizTabi konuyu talihsiz bir şekilde pazar günü açtımİnşallah yaz sonuna kadar görüp yazan olur
Vay be konuma yazan biri, duygulandım yeminle bugünleri de görecek miydimVaay ,hemşehriymişizBen doğum yapalı çok oldu ama kuzenlerimden biri ve abimin eşi yeni doğum yaptı. Onlara sorup döneyim ben sana :)Bir tanesi Esentepe'de yaptı.Diğeri Fakülte de
Kusura bakma hemşom,daha önce göremedimVay be konuma yazan biri, duygulandım yeminle bugünleri de görecek miydimÇok teşekkür ederim hemşehrim bekliyorum bilgileri öyleyse
Birbirimizi nerde olsa bulur ve destekleriz :))Bursa'lı dayanışması :)) Valla bilsem yazacağım da bilmiyorum.
Baba tarafından Bursa'lıyım ama orada yaşamadığım için hangi hastane iyidir bilemeyeceğim, bana kestane şekeri sorun, iskender sorun, Kemalpaşa'da kemalpaşa tatlısı yemenin keyfini sorun, olsa da yesek, neyse topiği yemekteyiz' e çevirmeyeyim kaçtımBirbirimizi nerde olsa bulur ve destekleriz :))
Bir taraftan bir taraf Bursa'lı ise hemşehriyiz demektirBaba tarafından Bursa'lıyım ama orada yaşamadığım için hangi hastane iyidir bilemeyeceğim, bana kestane şekeri sorun, iskender sorun, Kemalpaşa'da kemalpaşa tatlısı yemenin keyfini sorun, olsa da yesek, neyse topiği yemekteyiz' e çevirmeyeyim kaçtım
Bursa'lı dayanışması :)) Valla bilsem yazacağım da bilmiyorum.
Mune hanım teşekkür ederim zaten yeterince duyarlı ve ilgili davrandınızBaba tarafından Bursa'lıyım ama orada yaşamadığım için hangi hastane iyidir bilemeyeceğim, bana kestane şekeri sorun, iskender sorun, Kemalpaşa'da kemalpaşa tatlısı yemenin keyfini sorun, olsa da yesek, neyse topiği yemekteyiz' e çevirmeyeyim kaçtım
Canım hemşom olsun yazdın ya bu da bana yeterKusura bakma hemşom,daha önce göremedimE bir madalyayı da hak ettim bence Tabii,doktorun adını öğrenip yazacağım. Fakülte de olsa olur mu? Yoksa sadece özel hastane mi olsun ?
Tamam canım ,sağlıkla gelsin kuzucukCanım hemşom olsun yazdın ya bu da bana yeterÖzel düşünüyorum kuzum.
Destekle beni gülom. Açtığım konuların kraliçesiBilgi sahibi değilim seni desteklemeye geldim tubismher zamanki gbi
Ahhahahahsha
Sen bdnm hayatımın kraliçesi olmuşsun BN senin konu kraliçen olmusum az miDestekle beni gülom. Açtığım konuların kraliçesi
AhahahBilgi sahibi değilim seni desteklemeye geldim tubismher zamanki gbi
Ahhahahahsha
Merhaba:) Ben de bursadayım. çikolata kistim var ve hamilelik düşündüğüm dönemde Sevil Paker'e gittim. Tavsiye ederim. Normal doğumu destekleyen güler yüzlü tatlı bir doktor. Benim sorunlarım ileri derecede olduğu için tüp bebek ile hamile kaldım. O yüzden şu an Acıbadem hastanesi Şahin Zeteroğlu kontrolündeyim. Ama böyle bir durumum olmasaydı kesinlikle Sevil Paker ile devam ederdim.Merhaba anneler, anne adayları ve anne adayı olmaya hazırlananlar.
Başlığımdan da anlaşılacağı üzere Bursa'da görev yapan, önerebileceğiniz kadın doğumcu tavsiyelerine ihtiyacım var. 4 yıllık evliyim, bu zamana kadar kendi ortak kararımızla erteledik. Ama artık bizim için doğru zaman ve nasipse yaz sonu için gebelik planlıyoruz. Şuan çikolata kistimin takibini yapabileceğim, gebelik durumunda da devam edebileceğim bir doktorum olsun istiyorum. Özel hastahane düşünüyorum. Kadın veya erkek doktor farketmez. En önemli isteğim sağlığı tehdit eden istisnai durumlar harici "normal doğum odaklı" olması ve tabiki güler yüzlü, pozitif biri olması. Şuan aklımda Acıbadem hastahanesi Aylin Karahasan var. Sizden de alternatif tavsiyeler bekliyorum.
Bursa'da doğum yapanlar kendi doğum sürecinde doktoruyla yaşadıkları iyi ve kötü anıları da paylaşırsa güzel bir paylaşım alanına döndürebiliriz.
Bana ve Bursa'da yaşayan hanımlara faydalı olacak önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim hemen bahsettiğiniz doktoru araştıracağımMerhaba:) Ben de bursadayım. çikolata kistim var ve hamilelik düşündüğüm dönemde Sevil Paker'e gittim. Tavsiye ederim. Normal doğumu destekleyen güler yüzlü tatlı bir doktor. Benim sorunlarım ileri derecede olduğu için tüp bebek ile hamile kaldım. O yüzden şu an Acıbadem hastanesi Şahin Zeteroğlu kontrolündeyim. Ama böyle bir durumum olmasaydı kesinlikle Sevil Paker ile devam ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?