Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
❤️2020 EKİM ANNELERİ (gebelik planlayanlar) 🥰❤️
- Konu Sahibi Asbei
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik testi hamilelik ovulasyon testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ekim 2019
- 1.597
- 1.410
- 133
- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Gonalf derken ilaç mıCanım valla bu ay gonalf kullanıyorum ben ve umarım ocak’a Kalmadan hamile kalmış olurum
Bende Folik asit başladım rabbim nasip ederse hedefim ocak. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
- 24 Ekim 2019
- 1.597
- 1.410
- 133
Bende yumurtlama tembelliği var yani yumurtam büyümüyor, büyüsün diye iğne kullanıyorum ilk defa ufak ufak büyüyorlar pazartesi günü doktora gideceğim, inofolic combi diye bir folik asit var ona çok iyi diyorlar haberin olsun canım, hamile kalmayı kolaylaştırıyormış İnşallah hamile kalırız
- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Bende kontrol hapı kullandım 1 buçukBende yumurtlama tembelliği var yani yumurtam büyümüyor, büyüsün diye iğne kullanıyorum ilk defa ufak ufak büyüyorlar pazartesi günü doktora gideceğim, inofolic combi diye bir folik asit var ona çok iyi diyorlar haberin olsun canım, hamile kalmayı kolaylaştırıyormış ☺ İnşallah hamile kalırız
sene. Bırakalı 1 buçuk ay oldu yumurtam çatlamadı bi türlü yada ben yakalayamadım . Hormonlar düzene girene kadar anca ocağa deneme yapayım dedim
- 24 Ekim 2019
- 1.597
- 1.410
- 133
- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Maalesef öyşr umarım çabuk toparlar kendiniKontrol hapını kullanınca 2-3 ay da vücut kendisini korumaya devam edebiliyormuş canım, anca düzene giriyor vücut ☺
- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Aynennn bende Aralık adetim bekliyorum Allahın izniyle inşallah tuttururuz ocaktaSelam ben de şuracıkta bekliyim aralıkta son adeti bekliyorum sonra deneme yapacağım inşallah çabuk tuttururum hepimize hayırlı olsun 2020 o zaman sağlıklı bebisler getirsin
- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Diğer topiği takip ediyor musn cnm. Ben hafif silinince deneyecem Allahın izniyle tutturursam inşallahAzraam diğer topikten tanıyorum seni canım denemeyi pikken mi yapmayı planliyorsun yoksa siliklesince mi
- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
A
Aaa gerçekten varmışsın. Hatta konuşmuşız bile isme hiç dikkat etmemişim affetAzraam diğer topikten tanıyorum seni canım denemeyi pikken mi yapmayı planliyorsun yoksa siliklesince mi
- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Ne zmn denecekasin senBen de tam pik gününü degerlendirmeyi düşünüyorum bu arada
Aralık sonu canımNe zmn denecekasin sen
- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Belki önceden sormuş olabşklrm çok unutkanım benm de Aralık ocak gibi inşallah ☺Aralık sonu canım
Beraber beklicez güzel haberleri inşallahBelki önceden sormuş olabşklrm çok unutkanım benm de Aralık ocak gibi inşallah ☺