• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️2020 EKİM ANNELERİ (gebelik planlayanlar) 🥰❤️

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.379
11.187
248
Merhaba kızlar anne adayları ❤️
Benşm gibi ocakta deneme yapıp ekimde doğurmayı planlayan varmı 🥰🥰

Yalnız bırakmayın beni ☺️☺️☺️
Toplanalım burda 🤗

Canım valla bu ay gonalf kullanıyorum ben ve umarım ocak’a Kalmadan hamile kalmış olurum 😂
Gonalf derken ilaç mı 😄
Bende Folik asit başladım rabbim nasip ederse hedefim ocak. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ❤️

Bende yumurtlama tembelliği var yani yumurtam büyümüyor, büyüsün diye iğne kullanıyorum ilk defa ufak ufak büyüyorlar 😍pazartesi günü doktora gideceğim, inofolic combi diye bir folik asit var ona çok iyi diyorlar haberin olsun canım, hamile kalmayı kolaylaştırıyormış ☺️ İnşallah hamile kalırız

Bende yumurtlama tembelliği var yani yumurtam büyümüyor, büyüsün diye iğne kullanıyorum ilk defa ufak ufak büyüyorlar 😍pazartesi günü doktora gideceğim, inofolic combi diye bir folik asit var ona çok iyi diyorlar haberin olsun canım, hamile kalmayı kolaylaştırıyormış ☺ İnşallah hamile kalırız
Bende kontrol hapı kullandım 1 buçuk
sene. Bırakalı 1 buçuk ay oldu yumurtam çatlamadı bi türlü yada ben yakalayamadım 🤣. Hormonlar düzene girene kadar anca ocağa deneme yapayım dedim 😄

Kontrol hapını kullanınca 2-3 ay da vücut kendisini korumaya devam edebiliyormuş canım, anca düzene giriyor vücut ☺️

Selam ben de şuracıkta bekliyim aralıkta son adeti bekliyorum sonra deneme yapacağım inşallah çabuk tuttururum 🙂 hepimize hayırlı olsun 2020 o zaman sağlıklı bebisler getirsin

Selam ben de şuracıkta bekliyim aralıkta son adeti bekliyorum sonra deneme yapacağım inşallah çabuk tuttururum 🙂 hepimize hayırlı olsun 2020 o zaman sağlıklı bebisler getirsin
Aynennn bende Aralık adetim bekliyorum Allahın izniyle inşallah tuttururuz ocakta 🥰

Azraam diğer topikten tanıyorum seni canım denemeyi pikken mi yapmayı planliyorsun yoksa siliklesince mi

Azraam diğer topikten tanıyorum seni canım denemeyi pikken mi yapmayı planliyorsun yoksa siliklesince mi
Diğer topiği takip ediyor musn cnm. Ben hafif silinince deneyecem Allahın izniyle tutturursam inşallah 🥰

A
Aaa gerçekten varmışsın. Hatta konuşmuşız bile 😄 isme hiç dikkat etmemişim affet🤦🏻‍♀️😄

Olur mu canım benim ne demek ben o topigin sıkı takipcisiydim ama çok sık yazamıyorum orda yazılanları uygulicam ben de🙂

Back