aynı gün değilde yarın tekrar değerlendirebilrsinKızlar yumurtlama gününde birden fazla ilişkiye girmek avantaj ya da dezavantaj yaratırmı. Bu 2. Ayin geçen ay çok umitliydim ama olması bu ay da gün aşırı yapmaya çalıştım bugün yumurtlama günüm ovulasyon testi de yaptım pozitif çıktı. Bir kez yaptık ama korkuyorum olmadıysa falan diye yataktan bile kalkamadımDikkat etmem gereken bisey var mi ikinci kez yapmak doğru olur mu sizce
Kızlar yumurtlama gününde birden fazla ilişkiye girmek avantaj ya da dezavantaj yaratırmı. Bu 2. Ayin geçen ay çok umitliydim ama olması bu ay da gün aşırı yapmaya çalıştım bugün yumurtlama günüm ovulasyon testi de yaptım pozitif çıktı. Bir kez yaptık ama korkuyorum olmadıysa falan diye yataktan bile kalkamadımDikkat etmem gereken bisey var mi ikinci kez yapmak doğru olur mu sizce
Nasıl yani canım tam anlayamadım pozitif olduğunda yumurtlamış olmuyormuyuzCanm ovude koyuyu bugün gördüysen yum günün yarındır büyük ihtimal, çizgi silikleştiğinde yum çatlıyor ve 24 saatlik süre başlıyor Diye biliyorum ben yani yarınıda değerlendirirsen iyi olur sanırım
Pozitif oldugunda 24 ila 48 saat icinde.yumurtan.catlayacak demek canim.Nasıl yani canım tam anlayamadım pozitif olduğunda yumurtlamış olmuyormuyuzBenim kafam karıştı iyice
Ikimiz de kimyasal geçirmişiz ikimizin de bat lar aynı ikimiz de hamis oluruz inşallah bu ay :) benim klasik bel ağrılarım başladı.Bende Maviserang'la bekliyorum :) az kaldii:)
İnsAllah cnm ya :)Benim 2 dusuk 1 kimyasal. Benimde su gibi akintim oluyor. Bazenn geldigini anliyorum. Ama usutmektendir o buyuk ihtimal ev zemin kat ve cok soguk:)Ikimiz de kimyasal geçirmişiz ikimizin de bat lar aynı ikimiz de hamis oluruz inşallah bu ay :) benim klasik bel ağrılarım başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?