aynı gün değilde yarın tekrar değerlendirebilrsinKızlar yumurtlama gününde birden fazla ilişkiye girmek avantaj ya da dezavantaj yaratırmı. Bu 2. Ayin geçen ay çok umitliydim ama olması bu ay da gün aşırı yapmaya çalıştım bugün yumurtlama günüm ovulasyon testi de yaptım pozitif çıktı. Bir kez yaptık ama korkuyorum olmadıysa falan diye yataktan bile kalkamadım Dikkat etmem gereken bisey var mi ikinci kez yapmak doğru olur mu sizce
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️
- Konu Sahibi ferishhh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 113
- 39
Kızlar yumurtlama gününde birden fazla ilişkiye girmek avantaj ya da dezavantaj yaratırmı. Bu 2. Ayin geçen ay çok umitliydim ama olması bu ay da gün aşırı yapmaya çalıştım bugün yumurtlama günüm ovulasyon testi de yaptım pozitif çıktı. Bir kez yaptık ama korkuyorum olmadıysa falan diye yataktan bile kalkamadım Dikkat etmem gereken bisey var mi ikinci kez yapmak doğru olur mu sizce
Canm ovude koyuyu bugün gördüysen yum günün yarındır büyük ihtimal, çizgi silikleştiğinde yum çatlıyor ve 24 saatlik süre başlıyor Diye biliyorum ben yani yarınıda değerlendirirsen iyi olur sanırım
Nasıl yani canım tam anlayamadım pozitif olduğunda yumurtlamış olmuyormuyuz Benim kafam karıştı iyiceCanm ovude koyuyu bugün gördüysen yum günün yarındır büyük ihtimal, çizgi silikleştiğinde yum çatlıyor ve 24 saatlik süre başlıyor Diye biliyorum ben yani yarınıda değerlendirirsen iyi olur sanırım
- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Pozitif oldugunda 24 ila 48 saat icinde.yumurtan.catlayacak demek canim.Nasıl yani canım tam anlayamadım pozitif olduğunda yumurtlamış olmuyormuyuz Benim kafam karıştı iyice
- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
Bende Maviserang'la bekliyorum :) az kaldii:)
- 24 Ekim 2016
- 44
- 27
- 3
- 29
Ikimiz de kimyasal geçirmişiz ikimizin de bat lar aynı ikimiz de hamis oluruz inşallah bu ay :) benim klasik bel ağrılarım başladı.Bende Maviserang'la bekliyorum :) az kaldii:)
- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
İnsAllah cnm ya :)Benim 2 dusuk 1 kimyasal. Benimde su gibi akintim oluyor. Bazenn geldigini anliyorum. Ama usutmektendir o buyuk ihtimal ev zemin kat ve cok soguk:)Ikimiz de kimyasal geçirmişiz ikimizin de bat lar aynı ikimiz de hamis oluruz inşallah bu ay :) benim klasik bel ağrılarım başladı.
- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 30
- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 113
- 39
Mor_cicek mersinlikiz33 K kemanist Gamzemdwf N Nurumcan94
Kızlar sizlerde "kasımdan umudu olanlar klübüne" hoşgeldiniz