• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reçetesiz doğum kontrol ilaci bilen var mi?

aysuyilmaaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
12
1
1
31
Recetesiz adet söktürücü var mı bildiğiniz? Polikistik över hastasiyim adet göremiyorum tam ilaç yazdiracagim sıra bu korona olayları çıktı şehir değiştirmek zorunda kaldim randevu da bulamiyorum.

Dupbaston ilacini alabilirsiniz recetesiz almistim ben 2 kere doktorum vermisti bana 4 ay kullan demisti ama 3 tane yazmisti son ay eczaneden recetesiz alip kullandim

Recetesiz adet söktürücü var mı bildiğiniz? Polikistik över hastasiyim adet göremiyorum tam ilaç yazdiracagim sıra bu korona olayları çıktı şehir değiştirmek zorunda kaldim randevu da bulamiyorum.
Bende pko sendromum var bu yuzden doktorum dupbaston vermisti dogum kontrol hapi ozelligi yok ama hormansal bir ilac adet olmami sagliyor ama gebelikten korumuyor bilginiz olsun

Dupbaston ilacini alabilirsiniz recetesiz almistim ben 2 kere doktorum vermisti bana 4 ay kullan demisti ama 3 tane yazmisti son ay eczaneden recetesiz alip kullandim
Aa gerçekten mi ama internette reçeteli olduğu yaziyor eczaneye sorayim bi yarın çok teşekkür ederim

Bende daha önce tarlusal kullandım sanırım 6 gün kullanıp bırakıyorsun bıraktıktan sonra 3 gün içinde adet görüyorsun bu ilaçta farklı mı nasıl acaba?
Bu ilactata 20 tablet mevcut sabah aksam iciyorsunuz 10 gun kullaniyorsunuz 2 ile 5.gun arasinda adet goruyorsunuz.Adet gordukten sonra kullanima devam edecekseniz eger adetin 1.gununden sayiyorsunuz 15.gun ilaca tekrar basliyorsunuz ben 11 aydir bu ilac sayesinde cok sukur duzenli adet goruyotum ve bu ilac sayesinde gebe kaldim ikizlerime dusuk yaptim ama 11.haftamda.Umarim sizde faydasini gorursunuz

Bu ilactata 20 tablet mevcut sabah aksam iciyorsunuz 10 gun kullaniyorsunuz 2 ile 5.gun arasinda adet goruyorsunuz.Adet gordukten sonra kullanima devam edecekseniz eger adetin 1.gununden sayiyorsunuz 15.gun ilaca tekrar basliyorsunuz ben 11 aydir bu ilac sayesinde cok sukur duzenli adet goruyotum ve bu ilac sayesinde gebe kaldim ikizlerime dusuk yaptim ama 11.haftamda.Umarim sizde faydasini gorursunuz
Ah çok tesekkur ederim henüz 22 yaşındayım bekarım hamile kalma kaygim yok fakat sanırım bende sizin gibi hamile kalmakta güçlük çekeceğim ve kendimi eksik hissediyorum bir kadın olarak. Umarım çocuk sahibi olursunuz :(

Ah çok tesekkur ederim henüz 22 yaşındayım bekarım hamile kalma kaygim yok fakat sanırım bende sizin gibi hamile kalmakta güçlük çekeceğim ve kendimi eksik hissediyorum bir kadın olarak. Umarım çocuk sahibi olursunuz :KK43:
Kafaniza takmayin hersey daha kolay oluyor bende 22 yasindayim.Canim simdi senin icin bi eczaneyi aradim rastgele dupbaston recetesiz temin ediliyor dedi

Kafaniza takmayin hersey daha kolay oluyor bende 22 yasindayim.Canim simdi senin icin bi eczaneyi aradim rastgele dupbaston recetesiz temin ediliyor dedi
Siz ne kadar iyi bir insansiniz. Gerçekten çok teşekkür ederim o kadar rahatladım ki :KK43: Umarım rabbim anne olmayi nasip etsin size dua edecegim çok teşekkür ederim

Bu arada gebe kalmak istiyorsunuz sanırım Hayit Otu'nu araştırmanızı tavsiye ederim birçok kisi hamile kalmış bu yolla. Ve soğan kürü tabiki bunu biliyorsunuzdur. :)

Yasmin var, reçetesiz doğum kontrol hapı. Hiç kullanmadım ama şampuanıma katmak için alıyorum arada

Back