Reaktif hipoglisemi

Aynen doğru diyosun öyleymis sonra araştırdım insülin direnci olmaması iyi haber dedi doktor ama maşallah hipoglisemide yüksek sekeri aratmıyo her an düsücek gibi hissedebiliyo insan diyetisyenim meyveyi tek basına yazmıs ama doktor mutlaka bir protein yada kuruyemisle desteklenmeli diyo diyetisyenimi değissem diye düsündüm ama diyetisyenlerde pahalı masallah

Aynen zaten doktorda öyle söyledi insilün direnci yok sedi zaten şekerin düsmeside enteresan gerçekten çıkmasıda şaka gibi bisi yani ya zayıfladıkca düzene girecek dedi inşallah girer istanbulda diyetisyenlerde pahalı kendi diyetisyenim iyi ama daha da iyi olabilir mesela meyveyi bana direk vermis normalde yanında kuruyemis yada süt vs vermesi gerekirken yada baska seyler dikkatsiz davrandı sanırım değistirim dedim ama pahalı diyetisyenler çok

Haklisin sen bunu dusun ist3 meyve tek basina degil yaninda sut icersin ya da yogurt yersin ince bir dilim ekmek veya galeta kepekli olabilir meyve ile galeta mesela ben sana ara sira ara ogun yazarim neler yiyebilirsin uzulme zamanla diyetisyene gerek olmayacak

Aynen valla insallah zamanla gerçekten zayıflayınca biter bu durum yani mesela ben öğle yemeği yemeyi hic sevmiyorum ama mecburum suan cunku özellikle öğleni atlarsam perisan ediyo ama zamanla mide kücülünce bitermi ataklar

Birde geçen gün 20 günün sonunda diyetisyen ödül verdi canın ne cekiyosa ye dedi banaa bende kahvaltıdan sonra ayıptır söylemesi kağıt helva arası dondurma uaptm birini yedim gözüm aç ikinciyi yerken resmen vucudumda simsek caktı böyle bi anda uyustu sankivucudum baştan aşşa anlamadım cokmu yüklendim birden acaba ama ödüm koptu anında bıraktım yemeyi falan

Anla iste nasil oldugunu gercekten aniden yenilen sekerli besinin nasil.hirpaladigini yani az ama oz yrmek lazim :) 1 tane.yersen iyi olur yaninda elma ye yuk olmasin sindirimi kolay olur ya elma iksir.gibi grliyor bize

Anla iste nasil oldugunu gercekten aniden yenilen sekerli besinin nasil.hirpaladigini yani az ama oz yrmek lazim :) 1 tane.yersen iyi olur yaninda elma ye yuk olmasin sindirimi kolay olur ya elma iksir.gibi grliyor bize
Gerçekten şok oldum ya bu hafta gidince söylicem yani normalmi diye ay ama şoka girdim direk bıraktm dedim yemem gerçi yedigim kadar yedim zTende normaldir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…