• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Rausch arkadaşlar kepek için bu şampuanı kullananlar burda toplanalım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

ela

Ziyaretçi
eczaneye gittiğimde saç diplerime baktılar aletleriyle ve inanılmaz görüntü arkadaşlar saçlarım nasıl tıkanmış derilerim kalkmış saçınızın dökülmemesi anormal olur zaten bu durumda dedi eczacı.
düşündüm demek onca dökülmem hep bu yüzdenmiş arkadaşlar ve bu şampuanı aldım öksürükotu şampuanı rausch olarak geçiyor çok etkiliymiş kepeklerde inşallah kafam arınır.sizin aranızda kepekden saçı dökülen varmıydı ,benim aklıma hiç gelmedi kepekten saçımız döküleceği ama bu görüntüden sonra inandım bu şampuanı deneyenler oldu mu ?
paylaşalımyerimseniben

bu ürün henüz çok yeni olduğu için alan ilk benim galiba ,ama kepeklerime gerçekten kökten çözüm olursa burda belirtcem,kullanıp kullanmamak size kalmış.

arkadaşlar 2 ay olcak bu şampuanı kullandım ve sonuç kepeksiz saçlar eczaneye gittim kontrol amaçlı ve saç diplerim gerçekten temizlenmiş kepek kalmamış.

çok sevindim canım benim ben de buraya acaba olumlu bi şeler yazabilecekmiyim

inşallah canım niye yazmayasın benim kabuklar gitmişti ama yer yer tortular vardı yine herelde zamanla gitcek onlarda.
ama bu şampuan gerçekten arındırıyormuş deneyim edindim.sana da tavsiye ederim.

Back