Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonurapsodiii yardııımmm
canım ben evlenirken iki tane kanepe aldım. çok da severek aldım. çok tarz değişik kanepeler. ama getiren mağaza rapsodi bayii değildi. adamlar monte etmeyi beceremediler.kanepenin ayağı havada kaldı iç suntası kırıldı falan. bir de kanepenin bir tanesinin döşemesi gevşedi. rapsodiye mail attım durumu anlattım. benden telefon numarası istemişler verdim ama ne arayan varrr ne soran...
yaaaaa uzuldum.bende modellerini begendim bide kucuk bir yerdeyim pek magaza secenegim yok.ankarayamı gitsem diyorum ordada naklıye falan dunya para tutacak. ne yapacagımı sasırdım valla
arkadaşım aldınmı mobilayalarını merak ettim umarım rapsodi değildir. benim eşyalarım aylık ve berbatlar her gün bir sorun yaşıyorum. servisi çağırıyorum ilgi sıfır.