- 2 Temmuz 2023
- 1.099
- 495
- 26
- Konu Sahibi denizperisii
Kızlar rapor almadan tüp bebek yaptıranlr var mı? Varsa neden rapor almadınız? Ben aşılama vs geçmek istemiyorum ve tüp bebeğe direk geçmek istiyorum. Rapor her yerde geçerli mi( bahçeci vs) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahcecinin fulya subesinde gecerli diye biliyorum. özel hastane ve kliniklerdede rapor gecerli mi degil mi diye sormak lazim heryerde gecerli olmayabilir ama devlette gecerli, raporlu olunca ilac aliminda ciddi indirim oluyor maddi bir kaygin yoksa elbette raporsuz devam edebilirsin sanirim yuzde 60gbi bir kismini sgk karsiliyorKızlar rapor almadan tüp bebek yaptıranlr var mı? Varsa neden rapor almadınız? Ben aşılama vs geçmek istemiyorum ve tüp bebeğe direk geçmek istiyorum. Rapor her yerde geçerli mi( bahçeci vs) ?
Aslında oran da çok iyiymiş. Ama öncelik aşılama yaptırmak lazım değil mi? 2 aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkıyor sanırımbahcecinin fulya subesinde gecerli diye biliyorum. özel hastane ve kliniklerdede rapor gecerli mi degil mi diye sormak lazim heryerde gecerli olmayabilir ama devlette gecerli, raporlu olunca ilac aliminda ciddi indirim oluyor maddi bir kaygin yoksa elbette raporsuz devam edebilirsin sanirim yuzde 60gbi bir kismini sgk karsiliyor
her hasta icin gecerli degil, benim cikolata kistim vardi endometriozis hastasiyim bana fakuktedeki prof sana asilama olmadanda rapor cikardi asilamalari bosuna yapmislar demisti. kendiside rapor heyetindeydi. sanirim bu konuda raporu alacagin hastane ile konusman lazimAslında oran da çok iyiymiş. Ama öncelik aşılama yaptırmak lazım değil mi? 2 aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkıyor sanırım
Aaa hazır sizi bulmuşken şunu sorayım. Çikolata kistiniz tüplerinizde bir hasar bıraktı mı? Ve adet öncesi bir iki gün süren kahverengi lekeler oluyor mu? Bir de kaçıncı evre endometriouz acabaher hasta icin gecerli degil, benim cikolata kistim vardi endometriozis hastasiyim bana fakuktedeki prof sana asilama olmadanda rapor cikardi asilamalari bosuna yapmislar demisti. kendiside rapor heyetindeydi. sanirim bu konuda raporu alacagin hastane ile konusman lazim
kacinci evre inan bilmiyorum ama.zor.bir haata oldugumu hep soyledi doktorum. kistim.yumurtaligimda tuplerle ilgili bir sorun yasamadim. adetim lekelenme ile baslar kanamayla devam lekelenme ile biterAaa hazır sizi bulmuşken şunu sorayım. Çikolata kistiniz tüplerinizde bir hasar bıraktı mı? Ve adet öncesi bir iki gün süren kahverengi lekeler oluyor mu? Bir de kaçıncı evre endometriouz acaba
Ya bende de adetim son bir iki yıldır bir iki gün kahverengi leke ile başlıyor ama kist yok. Ben de endo hastası olabilir miyim acabakacinci evre inan bilmiyorum ama.zor.bir haata oldugumu hep soyledi doktorum. kistim.yumurtaligimda tuplerle ilgili bir sorun yasamadim. adetim lekelenme ile baslar kanamayla devam lekelenme ile biter
sadece bu basli basina bir sebep mi bilemiyorum bende adet zamani bacaklara dogru vuran agri mide bulantisi ishal iliskide agri cocuk olmamasi gbi etkenler vardi. bunun teshisinide yjne usg ile tecrubeli.bir göz yapabilir zira bana ilk gittigim doktorlardan birisi pkos demisti dkh vermisti 6aylik snra bi docente profa daha gittim onlar pcos degil endo dediYa bende de adetim son bir iki yıldır bir iki gün kahverengi leke ile başlıyor ama kist yok. Ben de endo hastası olabilir miyim acaba
Çikolata kistiniz mi vardı acaba yoksa kist olmadan mı teşhisi koyuldu? Bende adet döneminde aman aman ağrım olmaz kasıklarım ağrır ilaçla geçer o da. İlişkide de acı hissetmem fazlasadece bu basli basina bir sebep mi bilemiyorum bende adet zamani bacaklara dogru vuran agri mide bulantisi ishal iliskide agri cocuk olmamasi gbi etkenler vardi. bunun teshisinide yjne usg ile tecrubeli.bir göz yapabilir zira bana ilk gittigim doktorlardan birisi pkos demisti dkh vermisti 6aylik snra bi docente profa daha gittim onlar pcos degil endo dedi
kistim vardi pkos cok farkli cikolata kistindenÇikolata kistiniz mi vardı acaba yoksa kist olmadan mı teşhisi koyuldu? Bende adet döneminde aman aman ağrım olmaz kasıklarım ağrır ilaçla geçer o da. İlişkide de acı hissetmem fazla
Anladım kist olunca endo olduğu daha rahat anlaşılıyor galiba. son bir şey daha soracağım nasıl hamile kaldınız acabakistim vardi pkos cok farkli cikolata kistinden
evet oyleymis bende farkli hastaliklarmi diye dusunuyodum ama degilmis. tup bebekle hamile kaldim 2.hamileligim dogal olduAnladım kist olunca endo olduğu daha rahat anlaşılıyor galiba. son bir şey daha soracağım nasıl hamile kaldınız acaba
Çok fazla kriteri var biz hiç uğraşmadık zaten çoğu eczane de raporlu olunca ilaç vermiyor zaten ellerinde çok az ilaç oluyor onu da raporlu vermiyorlarKızlar rapor almadan tüp bebek yaptıranlr var mı? Varsa neden rapor almadınız? Ben aşılama vs geçmek istemiyorum ve tüp bebeğe direk geçmek istiyorum. Rapor her yerde geçerli mi( bahçeci vs) ?
Ah ne güzel rabbim inşallah bana da nasip eder, ilk denemenizde mi gebe kaldınızevet oyleymis bende farkli hastaliklarmi diye dusunuyodum ama degilmis. tup bebekle hamile kaldim 2.hamileligim dogal oldu
Ben de öyle düşündüm hiç uğraşmak istemiyorum aşılama vs vs. Siz hamile kaldınız mıÇok fazla kriteri var biz hiç uğraşmadık zaten çoğu eczane de raporlu olunca ilaç vermiyor zaten ellerinde çok az ilaç oluyor onu da raporlu vermiyorlar
Çok haklısınız . 8. Denemede mi gebe kaldınız 1. Denemem bile olumsuz olsa nasıl başa çıkarım bilemiyorum çok korkuyorum ve üzülüyorumValla giriştim rapor almaya 4 kez dondurulmuş embriyo transferi yaptırdıktan sora ikinci opu için yeniden başlamak.icin ama prosedürler ve onca geçen seneden sora aşılama yumurtlama tedavisi bilmem ne beni oyalar ve yorar yine dedim geri caydim çünkü zayen uzun zamandır evliydim bu tedavileri görmüştüm
Özele para kıyıp ikinci opumu oldum 8nci denemede olumlu ilerledi gebelik kayiplarim vs olmuştu önceden nasip yani birçok hastanede rapor geçiyor ama işte prosedürler vs bilmem.ne kafa yorucu
Yok diğer denemelerde de kaldım ama olumsuz sonuvlandi nasip olmadı embriyolari bitirene kadar devam ettim artık denemicektim ama nasip bu gebeliğim ilerledi doğuma az kaldı Rabbim herkese sahlikla nasip etsin. Bir şekilde baş ediyorsun merak etme umut işte belkide senij sürecin daha kolay olur sen şimdi en zoru düşünmeÇok haklısınız . 8. Denemede mi gebe kaldınız 1. Denemem bile olumsuz olsa nasıl başa çıkarım bilemiyorum çok korkuyorum ve üzülüyorum
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza. Çooook zor çok hem deYok diğer denemelerde de kaldım ama olumsuz sonuvlandi nasip olmadı embriyolari bitirene kadar devam ettim artık denemicektim ama nasip bu gebeliğim ilerledi doğuma az kaldı Rabbim herkese sahlikla nasip etsin. Bir şekilde baş ediyorsun merak etme umut işte
Kolaylık veriyor Rabbim bir şekilde merak etme hepsi bir gün gelir geçer aminn darısı isteyen herkeseRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza. Çooook zor çok hem de