- 15 Mart 2022
- 22
- 5
- 16
- 34
- Konu Sahibi derosnecmos
-
Ben ilacı resmen bedavaya alıyorum nasıl olur sizden nasıl o kadar para alır, ilaç raporunuz var mıydı?Merhaba 8 aydır raporlu olarak oskapar 6000 kullanıyorum bugün herzaman aldığım eczane değilde nöbetçi bir eczaneden almak zorunda kaldım normalde aldığım eczane ilk başlarda 1 aylık ilaç için 700 küsür lira para alırken son 5 6 aydır 400 civarı ücret alıyordu bugün gittiğim eczane ise bu ilaçların herhangi bir ücretinin olmadığını belirterek ilaçları tarafıma ücretsiz verdi. Arkadaşlar bunca zamandır boşunamı para veriyormuşum eczaneye? bu ilacı kullanıp ücret veren yada vermeyenler beni aydınlatırsa çok sevinirim
malesef bunca zamandır raporlu olmama rağmen bu ücretler benden alındıBen ilacı resmen bedavaya alıyorum nasıl olur sizden nasıl o kadar para alır, ilaç raporunuz var mıydı?
Maalesef sizi kandırmış olabilirler , bu konunun peşini bırakmayın lütfen, bu arada sosyal güvenceniz nedir ?malesef bunca zamandır raporlu olmama rağmen bu ücretler benden alındı
Kadrolu öğretmenim sosyal güvencem var. Resmen şoklar içerisindeyim şuanMaalesef sizi kandırmış olabilirler , bu konunun peşini bırakmayın lütfen, bu arada sosyal güvenceniz nedir ?
ilk hamileligimde de kullandim doguma kadar suanda kullaniyorum ve hic ucret odemiyorum raporlu aldigimdada odemiyodum simdi saglik ocaginda yazdirip aliyorum 3 kutu halinde yine ucreti yokMerhaba 8 aydır raporlu olarak oskapar 6000 kullanıyorum bugün herzaman aldığım eczane değilde nöbetçi bir eczaneden almak zorunda kaldım normalde aldığım eczane ilk başlarda 1 aylık ilaç için 700 küsür lira para alırken son 5 6 aydır 400 civarı ücret alıyordu bugün gittiğim eczane ise bu ilaçların herhangi bir ücretinin olmadığını belirterek ilaçları tarafıma ücretsiz verdi. Arkadaşlar bunca zamandır boşunamı para veriyormuşum eczaneye? bu ilacı kullanıp ücret veren yada vermeyenler beni aydınlatırsa çok sevinirim
Evet verdiler fişini. Pazartesi günü bi konuşacağım resmen ayakta uyutmuşlar biziBunu bir kaç yerde daha okudum fiş vs aldınız mı şikayet edebilirsiniz aslında fiş fatura konusunu hep atlıyoruz
ben raporluda aldim suan rapor cikartmadim yazdirip aliyorum hic ucreti yok gercekten şasirdimmalesef bunca zamandır raporlu olmama rağmen bu ücretler benden alındı
sacmalik, raporlu kullandim ucret odemedim daha gecen 3 kutu recete ile aldim aile hekiminden yine para odemedim herkes yolunu bulmus gidiyor vallahiarkadaşlar merhaba eczaneci raporun katkı paylı olduğunu flan söyledi ama yinede bi sorayım flan diyip başından savdı. Benim anlamadığım raporsuz sadece reçeteyle alanlar bile para ödememişken nasıl böyle bir saçmalık olabilir. Hatta aynı raporla başka eczanenin benden para almadığını ilettim bana eczaneyle görüşmemi ondan para alacaklarını söyledi saçma sapan bir durum var ortada madem katkı paylı vs rapor söyleyin düzelttirelim ama bence resmen bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?