Rapor hakkında bilgi verir misiniz LÜTFEN...

Anladım canm geçmiş olsun iyice arastr sana uygun bi yer bul ve sürece başla ozaman manisada buna uygun bi yer varmi neresi bilemiyorum tabi

canim biz bütün tahlilleri belgeleri vs toparladik zaten eşimin 3 spermiyogrami var benim 2 iğneli aşılama belgem var. diğer evraklari da hazirladik direk rapor almak icin basvurcaz işte o aşama da raporun cikmasi 2-3 hafta oluyormus

siz ne diyosunuz ben hiç anlamıyorum biliyomusunuz alminacım.rapor çıkartmak okadar uzun sürer mi?
aşılama raporu hemen çıkıyor 1 günde hatta 1 saatte. tüp bebek raporu zor çıkıyor bi sürü şartı evragi vs var bi de sadece universiteleden filan cikariliyor

Canım senden hangi testleri istediler tahlil vss
iğneli 2 aşılama belgesi, dahiliyeden tüp bebek yaptirmaya uygundur tarzi bi belge, eşimin 3 farkli zamanda yapilmis spermiyogram sonuclari, fotograg, ikemetgah, evlilik cüzdanı, nüfus cüzdanı fotokopisi, hormon tahlilleri sonuclari (3. gün yapilan) aklima gelenler bunlar cnm

hatta sana tavsiyem eğer 2 kere aşılama yaptircak olursan (ki tüp bebek raporu icin şart) birini git devlette yaptir ya da üniversitede celal bayarda filan. boşuna 2 aşılama ya da para verme. aşılama da o kadar ince bi iş yok. birini devlette yaptirabilirsin para almiyorlar o zaman sadece ilaç parasi

AMA OLMUYOR İŞTE CANIM,
2 defa çapa da spermiyogram yapılması gerekiyor ...
sonra androlojiden rapor alıyorsun
en son evrakların hepsii toplayıp infertilite bölümüne teslim ediyorsun bu bahsettiklerim zaten 2 hafta sürüyor.

1 ve 2. spermiyogram arası en az 12 gün oluyor sistem anca müsade ediyor

ozaman ben ramazan sonrası cbüye gidim bi aşılama yaptırım alminacım.önce doktorlarıyla görüşim.
ilaç parası ne kadar tutar?

sperm sonuçları eski tarihli olması fark ediyor mu acaba?yakın tarih mi olmak zorunda

Allah Allah tüp bebek merkezinden yönlendirdiler bizi rapor icin bu evraklarla 2-3 haftaya çıkar dediler. ben haziran sonu gitcem rapor icin insallah agustos başına kadar çıkar :) sanirim bulunduğun ile gorede degisiyor. başka bi sehirde bi arkadas 1 haftada çıkarmış

ozaman ben ramazan sonrası cbüye gidim bi aşılama yaptırım alminacım.önce doktorlarıyla görüşim.
ilaç parası ne kadar tutar?
ignenin 1 kutusu 600 lira filan sanirim ama raporla 100 lira galiba dedigim gibi tek seferde 3 kutu alirsan 300 lira civari, catlatma ignesi 80 lira sanirim

inşallah çabuk çıkarırsın
istanbulda böyle valla nefretlik ...

ShinSeGi cım cbüde bir prof var tayfun özçakır ona mesaj attım.aşılama için eşimin ameliyatından bahsettim.
varikosel ameliyatı herzaman olumlu sonuç vermez dedi, daha da düşebilir dedi aşılama için 2 ay daha geçmesi lazım dedi.
çok moralim bozuldu.

bozma moralini canim doktorun söylediği küçük bi ihtimal sadece ameliyattan sonra çoğu kişi iyi oluyor senin eşin de iyi olur insallah. bu 2 ay kafani dinle kendin normal dene o zaman bakarsin normal oluverir bak ateş topiginde salliala nin esinde de sorun vardi ameliyat dediler 7 milyon sperm vardi sadece ama dün yaptigi gebelik testi pozitif cikti ameliyat bile olmadan

Bizdemi olmasaydık ameliyat diye düşündüm onu görünce.ama öle sevindim ki onun adına anlatamam :)
evet cnm 2 ay beklemem gerektiğini öğrenmem iyi oldu doktora gitmeme gerek kalmadı.
sana bol bol dua edicem umarım tüp bebek ikizlerin olur

aminnn canim insallah bende sana dua ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…