- 27 Kasım 2014
- 133
- 24
- 38
- 36
- Konu Sahibi sakurazensen
-
Bir en fazla iki günlük bir izne ihtiyacım var ama yılım dolmadigi için henüz iznim yok işyerinde. Raporla hallederim belki dedim ama onu da nerden ne bahane söyleyip isteyebilirim bilmiyorum.artık özel hastane doktorları bile fazla gün rapor yazmıyor bilgin olsun artık çoğu denetleniyor 2-3 günün haricinde alamazsın oda doktora denk gelirsen. İzin kağıdı yazmayı denesen özel sektordeysen
Günaydın arkadaşlar. Ben özel bir şirkette çalışıyorum. Bir sebepten dolayı izin almam gerek. Şehir dışında olacağım. Bu rapor işi nasıl ayarlanır nerden istenir bilgisi olan varsa ve bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Doğru söylüyorsun ama yıllık iznim henüz olmadığı için aklıma başka bir yol gelmedi ama daha önce hiç böyle rapor da almadığım için nasıl yapacağımı da bilemiyorum.Ben rapor işine gıcığım. Ssk priminden eksiliyor. Sonra paranı almak bir daha gitmen lazım. Kanunlar falan nasıl etkiler zamanla primlerin eksiliğini bilemiyorum. Ben çok garaticiyim bu konuda. 12 yıllık iş hayatımda hiç rapor almadım. İşlerimi hep senelik izinden kestirerek hallettim. Bu devletin işi belli olmaz.
Yani hastaneye gidip böyle böyle iznim yok ama izin almam gerek rapor verir misiniz desem yeterli olacak mıdır. Yoksa doktora bahane mi uydurmak gerek hastayım filan diye.aile hekiminize durumu izah edip yardım isterseniz rapor yazacaktır. en olmadı özel bir hastanedendahiliye olur, psikiyatri olur...
Doğru söylüyorsun ama yıllık iznim henüz olmadığı için aklıma başka bir yol gelmedi ama daha önce hiç böyle rapor da almadığım için nasıl yapacağımı da bilemiyorum.
Dediğin gibi cuma yada pazartesiyi alsam yeterli olur sanırım. Ama bir de rapor almak için doktora gitmek için izin almak lazım değil mi.Kaç güne ihtiyacın var ki? Yani devlette falansa işin kaç günde biter ki?
Cuma izin alsan perşembeden gidip ctsi pazarı bağlarsın ya da ptesi izin alabilirsin.
Rapor için de devlete bağlı bir kurumdan alman lazım. Aile hekimi de olur. Tanıdık falan varsa yazarlar.
Yani hastaneye gidip böyle böyle iznim yok ama izin almam gerek rapor verir misiniz desem yeterli olacak mıdır. Yoksa doktora bahane mi uydurmak gerek hastayım filan diye.
Bir en fazla iki günlük bir izne ihtiyacım var ama yılım dolmadigi için henüz iznim yok işyerinde. Raporla hallederim belki dedim ama onu da nerden ne bahane söyleyip isteyebilirim bilmiyorum.
Dediğin gibi cuma yada pazartesiyi alsam yeterli olur sanırım. Ama bir de rapor almak için doktora gitmek için izin almak lazım değil mi.
Ya usutmusum de, bisey de yani ne olacak sanki. Git aile hekimine, hastaligini belirt, ikicgun rapor iste. Hicbir aile hekimi iki gun icin sorun cikarmaz. Ben migrenim tutuyor diye aliyorum rapor. Bi sorun cikmiyor. Ayrica isyerinden ucretsiz izin de alabilirsin. Illa rapor olmak zorunda degil.Ankarada rapor alacağım neresi var bilgisi olan var mı arkadaşlar. Bu işleri hiç bilmediğim için ayrıntı soruyorum kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?