• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rapor alma sorunu

sakurazensen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
133
24
38
36
Günaydın arkadaşlar. Ben özel bir şirkette çalışıyorum. Bir sebepten dolayı izin almam gerek. Şehir dışında olacağım. Bu rapor işi nasıl ayarlanır nerden istenir bilgisi olan varsa ve bilgilendirirseniz çok sevinirim.

artık özel hastane doktorları bile fazla gün rapor yazmıyor bilgin olsun artık çoğu denetleniyor 2-3 günün haricinde alamazsın oda doktora denk gelirsen. İzin kağıdı yazmayı denesen özel sektordeysen

artık özel hastane doktorları bile fazla gün rapor yazmıyor bilgin olsun artık çoğu denetleniyor 2-3 günün haricinde alamazsın oda doktora denk gelirsen. İzin kağıdı yazmayı denesen özel sektordeysen
Bir en fazla iki günlük bir izne ihtiyacım var ama yılım dolmadigi için henüz iznim yok işyerinde. Raporla hallederim belki dedim ama onu da nerden ne bahane söyleyip isteyebilirim bilmiyorum.

Günaydın arkadaşlar. Ben özel bir şirkette çalışıyorum. Bir sebepten dolayı izin almam gerek. Şehir dışında olacağım. Bu rapor işi nasıl ayarlanır nerden istenir bilgisi olan varsa ve bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Ben rapor işine gıcığım. Ssk priminden eksiliyor. Sonra paranı almak bir daha gitmen lazım. Kanunlar falan nasıl etkiler zamanla primlerin eksiliğini bilemiyorum. Ben çok garaticiyim bu konuda. 12 yıllık iş hayatımda hiç rapor almadım. İşlerimi hep senelik izinden kestirerek hallettim. Bu devletin işi belli olmaz.

aile hekiminize durumu izah edip yardım isterseniz rapor yazacaktır. en olmadı özel bir hastaneden ;) dahiliye olur, psikiyatri olur...

Ben rapor işine gıcığım. Ssk priminden eksiliyor. Sonra paranı almak bir daha gitmen lazım. Kanunlar falan nasıl etkiler zamanla primlerin eksiliğini bilemiyorum. Ben çok garaticiyim bu konuda. 12 yıllık iş hayatımda hiç rapor almadım. İşlerimi hep senelik izinden kestirerek hallettim. Bu devletin işi belli olmaz.
Doğru söylüyorsun ama yıllık iznim henüz olmadığı için aklıma başka bir yol gelmedi ama daha önce hiç böyle rapor da almadığım için nasıl yapacağımı da bilemiyorum.

aile hekiminize durumu izah edip yardım isterseniz rapor yazacaktır. en olmadı özel bir hastaneden :KK66: dahiliye olur, psikiyatri olur...
Yani hastaneye gidip böyle böyle iznim yok ama izin almam gerek rapor verir misiniz desem yeterli olacak mıdır. Yoksa doktora bahane mi uydurmak gerek hastayım filan diye.

rapor gününüz 2 gün olursa sgk primi kesilmiyor. 3 gün ve artısı olursa kesiliyor. yani bende bu şekilde oldu.

Doğru söylüyorsun ama yıllık iznim henüz olmadığı için aklıma başka bir yol gelmedi ama daha önce hiç böyle rapor da almadığım için nasıl yapacağımı da bilemiyorum.

Kaç güne ihtiyacın var ki? Yani devlette falansa işin kaç günde biter ki?

Cuma izin alsan perşembeden gidip ctsi pazarı bağlarsın ya da ptesi izin alabilirsin.

Rapor için de devlete bağlı bir kurumdan alman lazım. Aile hekimi de olur. Tanıdık falan varsa yazarlar.

Kaç güne ihtiyacın var ki? Yani devlette falansa işin kaç günde biter ki?

Cuma izin alsan perşembeden gidip ctsi pazarı bağlarsın ya da ptesi izin alabilirsin.

Rapor için de devlete bağlı bir kurumdan alman lazım. Aile hekimi de olur. Tanıdık falan varsa yazarlar.
Dediğin gibi cuma yada pazartesiyi alsam yeterli olur sanırım. Ama bir de rapor almak için doktora gitmek için izin almak lazım değil mi.

Yani hastaneye gidip böyle böyle iznim yok ama izin almam gerek rapor verir misiniz desem yeterli olacak mıdır. Yoksa doktora bahane mi uydurmak gerek hastayım filan diye.

işiniz önemli bir iş ise aile hekiminiz yardımcı olur. ama çokta önemli bişi değilse geçerli bir mazeret bulup belki de hasta numarası yapabilirsiniz. bnm bir tanıdığım işi bırakmak istiyordu ama tazminatından da vazgeçemiyordu. aylarca psikiyatristten rapor aldı. 3 4 ay boyunca ayın yarısını çalışmadı. psikolojik bozuk bilmem ne diye... sonra da iş vereni çıkardı zati. sizde işe gitmek istemiyorum. bir kaç gün nefes almak istiyorum bla bla diyebilirsiniz...

Bir en fazla iki günlük bir izne ihtiyacım var ama yılım dolmadigi için henüz iznim yok işyerinde. Raporla hallederim belki dedim ama onu da nerden ne bahane söyleyip isteyebilirim bilmiyorum.

gidip direk rapor almak istiyorum de 2 güne kadar sorun yapmazlar. durumunu anlat ailemin yanına gitmem gerekli şirket rapor istedi vs de veriyorlar ama çok günse sorun yapıyorlar.

Ankarada rapor alacağım neresi var bilgisi olan var mı arkadaşlar. Bu işleri hiç bilmediğim için ayrıntı soruyorum kusura bakmayın.

Dediğin gibi cuma yada pazartesiyi alsam yeterli olur sanırım. Ama bir de rapor almak için doktora gitmek için izin almak lazım değil mi.

Ee yaniii. Normal izin alsan olmaz mı? Vermezler mi? Herkesin işi olabilir, çalışıyorsun diye robot değilsin ki.

Canım burada sana kimse hastane / doktor adı veremez, vermemeli. O mekan komple zan altında kalır, buraya yazılan silinemiyor falan, soruşturma geçirirler sırf şu başlık yüzünden. Bu kadan bilgiyle idare et bence.

Maksimum 2 günlük bir zaman diliminden bahsediyorsunuz, isyerinizle konuşup izin alamazmısınız?
Rapor vermez doktor sanmıyorum. Eskisi gibi değil bu işler.

Ankarada rapor alacağım neresi var bilgisi olan var mı arkadaşlar. Bu işleri hiç bilmediğim için ayrıntı soruyorum kusura bakmayın.
Ya usutmusum de, bisey de yani ne olacak sanki. Git aile hekimine, hastaligini belirt, ikicgun rapor iste. Hicbir aile hekimi iki gun icin sorun cikarmaz. Ben migrenim tutuyor diye aliyorum rapor. Bi sorun cikmiyor. Ayrica isyerinden ucretsiz izin de alabilirsin. Illa rapor olmak zorunda degil.

Peki abim benim yerime aile hekimine gidip rapor istese ona verirler mi benim için?

Ben Ankarada bir üniversite hastanesinde acil tıp asistanıyım.

Rapor istemek için gelenlere rapor vermiyorum. Sınavı kaçıran bir tıp fakültesi öğrencisine de vermemiştim. Grip, ishal, idrar yolu enfeksiyonu gibi gelenlere de rapor vermiyorum.

Gereksiz yere rapora karşıyım. Yalan belge sonuçta.

Back