Anket Randevulariniza Hep Gec mi Kalirsiniz ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bulusmalarinizda Hep Gec mi Kalirsiniz ??

• Ankete Katılan
    20
E

EU1

Ziyaretçi
neden genelde gec kalirsiniz is görüsmesine,bulusmaya,doktor terminlerine vs vs ?? tatlicadiarzu

Ben simdiye kadar hicbir yere gec kalmadim. Arabyla gideceksem, bayagi erken cikarim ki Allah korusun yolda birsey olsa, trafik olsa zamaninda varayim diye. 1 veya 2 kere gec kaldim ise o da sunu giyeyim, yok bu bunla uymadi, cikarip baska giyeyim derken.....gec kalmistim.

ben hiç geç kalmam ya
çok dakik biriyimdir.
hatta fazlaca telaşlıyımdır
geç kalanlarıda sevmemmm
bekletmeyin beni yahuu

............................................

Son düzenleme:
ayy ben gecikirimm doğrusuu
çünküüü aslaa ne gşyeceğimee karar verememmm
çok geç olmasa bile en fazlaa 10 15 dakka gecikirimm saatt sürmez yaniii

ben bir saat gecikirim geneldeCADIARZU
yani çoğunlukla:uhm:
yani herzaman

Asla gec kalmam,hic bir zaman randevularima gec kaldigimi hatirlamiyorum,dedim ya lafis gel sana ders vereyim,bak nasil yetisiyorsun randevularina...

ben de hic gec kalmam. saatimi kurarim ona gore kalkarim. mutlaka heryere 15 dakika once giderim. gec kalanlarada kil olurum.

Beklemek ve bekletilmekten nefret ederim.Kötü Kazen

ben kendımle ılgılı bır yere yada bırıyle buluscaksam hep erken gıderım ama esımle bır yere gıderken evde hep onu bekletırım hazırlanmakdan adam bes dakkada hazırlanıp cıkıyor olsun o benı hep bekletdı dugun gunu bıle kuaforde onu bekledım o da benı beklesın.........................

Yolda çıkabilecek aksilikleri,otobüsün geç kalma payını vs çoğu zaman hesaba katmam ve geç kalırsam sebep hep bu olur. yoksa tam vaktinde çıkarım evden tatlicadiarzu

Bazen gecikebiliyorum bu genelde şu şekilde olur.. ne giyeceğime önceden karar vermemişimdir dolayısıyla giyer giyer çıkarırım...kafamçokkarıştı beğenemme bir türlü..:1no2:
Ama bekletmem ben siz gidin ben gelirim oraya derim..Bulurum neredelerse..a.s

ben bir saat gecikirim geneldeCADIARZU
yani çoğunlukla:uhm:
yani herzaman

Aklima bir arkadasimi getirdin lafael =) bulusacagimizda bulusacagimiz saatden bir saat ønce bulusacagiz derdik, nasil olsa gecikir diye:roflol:

Ben pek gec kalmam, genelde zamaninda olmam gereken yerdeyimdir.

Zaman ve mekan belliyse olağanüstü bir durum olmazsa geç kalmam.5 ile 10 dakika arası hazırlanma süremdir zaten.yerimseniben

genelde gec kalmam ama eger gec kalirsam bu saaatin calmamasindan olur yada trafik nedeniyle

Bende genellikle gec kalmam.

Fakat sirf su zamanlar gec kala biliyorum, ben tam hazirlanmisim (bazen esim götürür kizimi anaokuluna) ve evden ise gitmek icin tam cikmak üzereyim, o an kizim uyanip "Anne" deyince o zaman bende akan sular durur.

Hemen kosarim onun yanina ve sever öperim :asigim::teselli: ondan sonra evden cikarim. 10 dk. gec kalmis ne yazar. :dance:

ben hep vaktınde gıderım genelde bulusacagım ınsanı beklerım

Hayır,ben randevularıma hiç geç kalmam.....................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…