Ramzi teorisine göre tahmin yapalım

seda2127

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
33
14
3
28
Kızlar 6-8 haftalık ultrason görüntülerinizi atın tahmin yapalım . Ya da cinsiyeti öğrenen annelerimiz 6-8 haftalık görüntülerini atsın bize de fikir olsun

Bu kızımın 8 haftalık abdominal ultrason görüntüsü plasentası sağ da yani gerçekte sol da demek Ramzi teorisi tutuyor

Eklentiler

• IMG_9762.webp
    23 KB · Görüntüleme: 33

Banada bakarmısınız rica etsem 8 haftalık karından ultroson

Plasentası sol tarafta görünüyor demekki sağda erkek bebeğe benziyor kesesi de erkek bebeğe benziyor öğrenince yazar mısınız ?
Bende erkek hissediyorum hayırlısı olsun bakalım teşekkür ederim cevapladığınız için

bana da bakabilir misiniz? 6+3 haftalık abdominal

Eklentiler

• IMG_9825.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_9824.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar 6-8 haftalık ultrason görüntülerinizi atın tahmin yapalım . Ya da cinsiyeti öğrenen annelerimiz 6-8 haftalık görüntülerini atsın bize de fikir olsun
İlk defa böyle bişey yapıyorum henüz çok erken 6+1 burada, inşallah sağlıkla devam eder ama konuyu görünce de dayanamadım yorumunuzu beklerim

Eklentiler

• IMG_2598.webp
    42 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_2599.webp
    32 KB · Görüntüleme: 11
Benimkide 6 buçuk haftalık görüntü çok belli değil sanki ama yorumlayabilen varsa beklerim

İlk defa böyle bişey yapıyorum henüz çok erken 6+1 burada, inşallah sağlıkla devam eder ama konuyu görünce de dayanamadım yorumunuzu beklerim
Kız olabilir diye düşünüyorum sağlıkla gelsin belli olunca bizimle de paylaşın annelere de fikir olsun

Benimkide 6 buçuk haftalık görüntü çok belli değil sanki ama yorumlayabilen varsa beklerim
Eki Görüntüle 3575411
Abdominal görüntüyse eğer kız olabilir ama sanki sizin ultrason görüntünüz ters gibi . Normalde dar olan kısım yukarda geniş olan kısım aşağıda olur. Bilemedim bu bebişe karar vermek zor çünkü görüntü tam tersiyse eğer erkek de olabilir sağlıkla gelsin. Daha net bir görüntü olursa paylaşın

Tabi ki bizimki eğlencesine bir tahmin her daim ihtimal yüzde 50 dir yeter ki sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…