Plasentası sol tarafta görünüyor demekki sağda erkek bebeğe benziyorEki Görüntüle 3574814
Banada bakarmısınız rica etsem 8 haftalık karından ultroson
Bende erkek hissediyorum hayırlısı olsun bakalım teşekkür ederim cevapladığınız içinPlasentası sol tarafta görünüyor demekki sağda erkek bebeğe benziyorkesesi de erkek bebeğe benziyor öğrenince yazar mısınız ?
Attığınız ultrasonda yolksac denen o kese hiç görünmüyor ama o yüzden plasenta da belli olmuyor yorum yapamayacağımbana da bakabilir misiniz? 6+3 haftalık abdominal
Ama yine de tahmin et derseniz erkek derimbana da bakabilir misiniz? 6+3 haftalık abdominal
Rica ederim belli olunca buraya da yazınBende erkek hissediyorum hayırlısı olsun bakalım teşekkür ederim cevapladığınız için
Ama yine de tahmin et derseniz erkek derim
[/QUOTETeşekkür ederimRica ederim belli olunca buraya da yazın
Pazartesi hastaneye gideceğim fotoğraf alabilirsem onu da yüklerim belki o zaman daha iyi görünürAttığınız ultrasonda yolksac denen o kese hiç görünmüyor ama o yüzden plasenta da belli olmuyor yorum yapamayacağım
İnşallah yazarım tabiRica ederim belli olunca buraya da yazın
İlk defa böyle bişey yapıyorumKızlar 6-8 haftalık ultrason görüntülerinizi atın tahmin yapalım . Ya da cinsiyeti öğrenen annelerimiz 6-8 haftalık görüntülerini atsın bize de fikir olsun
Yazmayı unuttum vajinalKızlar 6-8 haftalık ultrason görüntülerinizi atın tahmin yapalım . Ya da cinsiyeti öğrenen annelerimiz 6-8 haftalık görüntülerini atsın bize de fikir olsun
Kız olabilir diye düşünüyorumİlk defa böyle bişey yapıyorumhenüz çok erken 6+1 burada, inşallah sağlıkla devam eder ama konuyu görünce de dayanamadım yorumunuzu beklerim
Abdominal görüntüyse eğer kız olabilirBenimkide 6 buçuk haftalık görüntü çok belli değil sanki ama yorumlayabilen varsa beklerim
Eki Görüntüle 3575411
Ayy inşallah, paylaşırım tabikiiKız olabilir diye düşünüyorumsağlıkla gelsin belli olunca bizimle de paylaşın annelere de fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?