Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım anliyorsan benim ultrasan resminede yorum yapabilir misiniz benimki 8+5Canım görüntü net değil ama plasenta sağda gibi. Sağdaysa kız diyorlar. Öğrendiğinde yazar mısın buraya?
Emin olamadım ama teoriye göre erkek olabilirCanım anliyorsan benim ultrasan resminede yorum yapabilir misiniz benimki 8+5
Bende isterımEmin olamadım ama teoriye göre erkek olabilir
Parlak alan plasenta oluyor. Bazı ultrason resimlerde cok net görünüyor. Ama burda ben çözemedim maalesef canım. Eğer soldaysa erkek sağdaysa kız diyorlar teoriye göre.Bende isterım
Birdaha atım ben şimdi emın olamıyorum gerçi cok var ama bu arada çok teşekkür ediyorum cevapın içinParlak alan plasenta oluyor. Bazı ultrason resimlerde cok net görünüyor. Ama burda ben çözemedim maalesef canım. Eğer soldaysa erkek sağdaysa kız diyorlar teoriye göre.
Rica ederim canım. Sanki parlak alan solda gibi burda… eğer öyleyse erkek teoriye göreBirdaha atım ben şimdi emın olamıyorum gerçi cok var ama bu arada çok teşekkür ediyorum cevapın için
Çok teşekkür ederim bende erkek hissedıyorum ama çoğu ınsan kız dıyor bence erkekRica ederim canım. Sanki parlak alan solda gibi burda… eğer öyleyse erkek teoriye göre
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın bazen hisler doğru çıkabiliyor. Bende 2 defa doğru çıktıÇok teşekkür ederim bende erkek hissedıyorum ama çoğu ınsan kız dıyor bence erkek
Benımde ilkınde yapar yapmaz testi dedım erkek olcak bu ay da iki kere erkek bebek gördum bir kere emzırdım digerınde dogurmustum ordan da cok böyle acaba mı dıyorum ama saglıklı olsunda yeter kiHayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın bazen hisler doğru çıkabiliyor. Bende 2 defa doğru çıktı
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinBenımde ilkınde yapar yapmaz testi dedım erkek olcak bu ay da iki kere erkek bebek gördum bir kere emzırdım digerınde dogurmustum ordan da cok böyle acaba mı dıyorum ama saglıklı olsunda yeter ki
Bu görselede yorum yapma şansınız varmıdır şuanda 13+3 haftaya bıraktı çok merak kapladı birden hayırlısı olsun hakkımda bu resim 9 haftalıkken hatırladığım kadarıyla vajinaldiRica ederim canım. Sanki parlak alan solda gibi burda… eğer öyleyse erkek teoriye göre