• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramzi Teorisine Göre Cinsiyet Tahmini Kızlaaaar

Buda 7+1 görüntüm bayanlar karından ultrason ilk görüntüme erkek yazdınız bakalım buna ne diyeceksiniz

Eklentiler

• 5A540316-28AA-4644-BF8D-E8A2CEDB665F.jpeg
    5A540316-28AA-4644-BF8D-E8A2CEDB665F.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 99
Ben 14.haftada öğrenmiştim net gözüküyodu doktor göstermişti😊 çok güzel bir dönemdesiniz hamilelik çok özel her anı heyecanlı gercekten özleniyomuş😌
Şöyle biraz daha büyüse diyorum hareketlerini hissedebilsem çok daha rahat geçecekte işte 😄 benim öyle bulantım falan olmadı kusmam hiç olmadı rahat geçiriyorum o yüzden bazen acaba gerçekten hala hamilemiyim diye düşünüyorum doktor zamanı görünce bi rahatlıyorum ☺️

Şöyle biraz daha büyüse diyorum hareketlerini hissedebilsem çok daha rahat geçecekte işte 😄 benim öyle bulantım falan olmadı kusmam hiç olmadı rahat geçiriyorum o yüzden bazen acaba gerçekten hala hamilemiyim diye düşünüyorum doktor zamanı görünce bi rahatlıyorum ☺️
Bende hep öyle olurdum orda mı iyi mi cihazı koyarken kalbim yerinden cıkıcak gibi olurdu her şey yolunda mı diye ama her anı cok güzel benim tüp bebekti hem de daha da mutlu olurdum kontrolere giderken Allah sizede nasip etsin sağsalim kucağınıza almayı☺️

Bende hep öyle olurdum orda mı iyi mi cihazı koyarken kalbim yerinden cıkıcak gibi olurdu her şey yolunda mı diye ama her anı cok güzel benim tüp bebekti hem de daha da mutlu olurdum kontrolere giderken Allah sizede nasip etsin sağsalim kucağınıza almayı☺️
Ne tesadüf bizimde tüp bebek 👶 inşallah hayırlısıyla 🙏

Ortaya gelmiş gibi ana Erkeğe daha yakın bence
Her hafta sizi taciz eder gibi sordum ama Buda 8+1 görüntüsü ama çok kötü bir ultrason sırf merakımdan gidiyorum başka doktora kendi doktorum dışında bir düşük olunca insan böyle oluyor sanırım solda diye yine erkek diyeceksiniz sanırım

Eklentiler

• 3EF4515B-DA1E-4D99-B466-114BFB4DA499.jpeg
    3EF4515B-DA1E-4D99-B466-114BFB4DA499.jpeg
    114,2 KB · Görüntüleme: 81
Her hafta sizi taciz eder gibi sordum ama Buda 8+1 görüntüsü ama çok kötü bir ultrason sırf merakımdan gidiyorum başka doktora kendi doktorum dışında bir düşük olunca insan böyle oluyor sanırım solda diye yine erkek diyeceksiniz sanırım
Ortada gibi durmuş bu kez ama erkek sanırım

Bana da tahmin yaparmısınız tam 8 haftalık

Eklentiler

• 6EA617AC-018C-429A-A273-B67AA67D26F5.jpeg
    6EA617AC-018C-429A-A273-B67AA67D26F5.jpeg
    130,9 KB · Görüntüleme: 75
Back