- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.880
- 123
- 30
- Konu Sahibi Cerenimo13
Hayırlısı bakalım Fetal dnada cinsiyette belli oluyormuş mart ortası çıkar herhalde öğrenmiş olusuz kısmetseSola yakın duruyo benım çocugumda böyleydi erkek oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı bakalım Fetal dnada cinsiyette belli oluyormuş mart ortası çıkar herhalde öğrenmiş olusuz kısmetseSola yakın duruyo benım çocugumda böyleydi erkek oldu
Erkek bebekler 14. Haftada falan bayagı belli oluyolarHayırlısı bakalım Fetal dnada cinsiyette belli oluyormuş mart ortası çıkar herhalde öğrenmiş olusuz kısmetse
Ortaya gelmiş gibi ana Erkeğe daha yakın benceBuda 7+1 görüntüm bayanlar karından ultrason ilk görüntüme erkek yazdınız bakalım buna ne diyeceksiniz
Sola daha yakın bence erkekAnladım benim ortada gibi ama
Kısmet ilk hamileliğim zaten heyecanla bekliyoruz ikisidr farketmez bizeSola daha yakın bence erkek
Ben 14.haftada öğrenmiştim net gözüküyodu doktor göstermişti çok güzel bir dönemdesiniz hamilelik çok özel her anı heyecanlı gercekten özleniyomuşKısmet ilk hamileliğim zaten heyecanla bekliyoruz ikisidr farketmez bize
Şöyle biraz daha büyüse diyorum hareketlerini hissedebilsem çok daha rahat geçecekte işte benim öyle bulantım falan olmadı kusmam hiç olmadı rahat geçiriyorum o yüzden bazen acaba gerçekten hala hamilemiyim diye düşünüyorum doktor zamanı görünce bi rahatlıyorumBen 14.haftada öğrenmiştim net gözüküyodu doktor göstermişti çok güzel bir dönemdesiniz hamilelik çok özel her anı heyecanlı gercekten özleniyomuş
Bende hep öyle olurdum orda mı iyi mi cihazı koyarken kalbim yerinden cıkıcak gibi olurdu her şey yolunda mı diye ama her anı cok güzel benim tüp bebekti hem de daha da mutlu olurdum kontrolere giderken Allah sizede nasip etsin sağsalim kucağınıza almayıŞöyle biraz daha büyüse diyorum hareketlerini hissedebilsem çok daha rahat geçecekte işte benim öyle bulantım falan olmadı kusmam hiç olmadı rahat geçiriyorum o yüzden bazen acaba gerçekten hala hamilemiyim diye düşünüyorum doktor zamanı görünce bi rahatlıyorum
Ne tesadüf bizimde tüp bebek inşallah hayırlısıylaBende hep öyle olurdum orda mı iyi mi cihazı koyarken kalbim yerinden cıkıcak gibi olurdu her şey yolunda mı diye ama her anı cok güzel benim tüp bebekti hem de daha da mutlu olurdum kontrolere giderken Allah sizede nasip etsin sağsalim kucağınıza almayı
Yaaaa hiç endişelenmeyin her şey yolunda gider kaygı olması normalBenim bebeğim doğdu da 4 aylık oldu bileNe tesadüf bizimde tüp bebek inşallah hayırlısıyla
Ne güzel allah bağışlasın sağlıcakla büyüsünYaaaa hiç endişelenmeyin her şey yolunda gider kaygı olması normalBenim bebeğim doğdu da 4 aylık oldu bile
Cinsiyet belli oldumu acabaBenimde haftaya perşembe fetal dna testim var bakalım bebeğide göreceğiz büyümüştür herhalde 12 haftalık olacak o zamana
Perşembe testim henüz. Sonrasında 15gün içinde çıkıyormuşCinsiyet belli oldumu acaba
Her hafta sizi taciz eder gibi sordum ama Buda 8+1 görüntüsü ama çok kötü bir ultrason sırf merakımdan gidiyorum başka doktora kendi doktorum dışında bir düşük olunca insan böyle oluyor sanırım solda diye yine erkek diyeceksiniz sanırımOrtaya gelmiş gibi ana Erkeğe daha yakın bence
Ortada gibi durmuş bu kez ama erkek sanırımHer hafta sizi taciz eder gibi sordum ama Buda 8+1 görüntüsü ama çok kötü bir ultrason sırf merakımdan gidiyorum başka doktora kendi doktorum dışında bir düşük olunca insan böyle oluyor sanırım solda diye yine erkek diyeceksiniz sanırım
Daha sol gibi geldi bana kese zaten dik bir kese daha çokOrtada gibi durmuş bu kez ama erkek sanırım
Erkek gibi cinsiyeti belli oldu muBana da tahmin yaparmısınız tam 8 haftalık