- 14 Kasım 2021
- 25
- 18
- 8
- 26
- Konu Sahibi Cerenimo13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ErkekKızlar ramzi teorisine göre cinsiyet yorumlar mısınız 8 haftalığız Allah isteyen herkese versin inşallah :)
Ramziye göre kromozomlar bölünürken kız geni sola erkek geni sağa cekilirmiş o zamanda plesenta soldayda kız sağdaysa erkek olurmuş ultrason görüntüyü ters çevirdiği için bebek kesenin solundaysa fotoda erkek sağındaysa kız demekKonuyu takiplemek için yazıyorum neymiş bu teori merak ettim bende 9+0ım bugün
Bence bebeğiniz erkek erkekle el kol çabuk belli oluyor diye yazdım kız daha et parçası gibi derlerKızlar ramzi teorisine göre cinsiyet yorumlar mısınız 8 haftalığız Allah isteyen herkese versin inşallah :)
Anladım benim ortada gibi amaRamziye göre kromozomlar bölünürken kız geni sola erkek geni sağa cekilirmiş o zamanda plesenta soldayda kız sağdaysa erkek olurmuş ultrason görüntüyü ters çevirdiği için bebek kesenin solundaysa fotoda erkek sağındaysa kız demek
Benim sağında mi olmuş oluyorAnladım benim ortada gibi ama
ben hiç anlamıyorum bu işlerden ama ultrasona göre tam tersi olacak sanırım görüntüyü çevirdiği içinBenim sağında mi olmuş oluyor
Pazartesi gidicem kontrole bakalim o xaman nasil çıkacak usg meraktayımben hiç anlamıyorum bu işlerden ama ultrasona göre tam tersi olacak sanırım görüntüyü çevirdiği için
Benimde haftaya perşembe fetal dna testim var bakalım bebeğide göreceğiz büyümüştür herhalde 12 haftalık olacak o zamanaPazartesi gidicem kontrole bakalim o xaman nasil çıkacak usg meraktayım
Artık tam bir bebek gibi olmuşlardır canim fetal dna yaptırıyorsn diğer testlere gerek yok o zaman dimiBenimde haftaya perşembe fetal dna testim var bakalım bebeğide göreceğiz büyümüştür herhalde 12 haftalık olacak o zamana
Yokmuş canım doktorum hiç önermedi tarama testlerini zaten eski teknik ve güvensiz diyorArtık tam bir bebek gibi olmuşlardır canim fetal dna yaptırıyorsn diğer testlere gerek yok o zaman dimi
30 yas üstünü riskli çıkardığı için benim de yaptirasim yok bu sefer canim hersey Allahtan bisey çıksa da kabulumuz ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz tabiki sağlıklı doğmalari temennimizYokmuş canım doktorum hiç önermedi tarama testlerini zaten eski teknik ve güvensiz diyor
Sola yakın duruyo benım çocugumda böyleydi erkek olduAnladım benim ortada gibi ama
Evet sizin sağda kız gibi duruyoBenim sağında mi olmuş oluyor
Tesekkur ederim inşallah sagliklisiEvet sizin sağda kız gibi duruyo
Öyle tabiki allahtan hayırlısı. Benimde yaşım 27.30 yas üstünü riskli çıkardığı için benim de yaptirasim yok bu sefer canim hersey Allahtan bisey çıksa da kabulumuz ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz tabiki sağlıklı doğmalari temennimiz