Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ramzi teorisi
- Konu Sahibi kym08
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet tahmin
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
- 53
Vajinal muayene mi ultrason mu
UltrasonVajinal muayene mi ultrason mu
- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
- 53
ErkekUltrason
- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
- 53
Sen ne hissediyorsun
Canım ben de 6+4 haftaligim. Bugün kalp sesini çok küçük olduğu için cumaya erteledi doktor sen duydun mu acaba.Ramzi teorisine göre cinsiyet nedir kızlar 6+4 günlük
- 27 Nisan 2021
- 1.871
- 2.186
- 83
- 32
Eğer karından çelikdiyse bu görüntü bence kız benimde böyleydi tuttu
- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
Bu teori etrafımdakilerle de baktım ama tutmadı. Ama teoriye göre plasenta sağ taraftaysa kız demekmiş. Plasentayı da biz öyle bakarak çözemeyiz aslında.Vajinal muayene mi ultrason mu
Pardon yanlış alıntı
Evet kalp atışını duydukCanım ben de 6+4 haftaligim. Bugün kalp sesini çok küçük olduğu için cumaya erteledi doktor sen duydun mu acaba.
hiç bilmiyorum erkek hissediyorum ama bakalımSen ne hissediyorsun
Yanlış alıntı mı anlamadımBu teori etrafımdakilerle de baktım ama tutmadı. Ama teoriye göre plasenta sağ taraftaysa kız demekmiş. Plasentayı da biz öyle bakarak çözemeyiz aslında.
Pardon yanlış alıntı
- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
Size yazacakken başkasının yazdığının altına yazmışım onu demek istedimYanlış alıntı mı anlamadım
Vajinal mi baktınız ?Evet kalp atışını duyduk
hiç bilmiyorum erkek hissediyorum ama bakalım
Yok ultrason karındanVajinal mi baktınız ?
Benim bugün duyulmadı nokta kadar dedi. Herkes aynı haftada duymuyor sanırım inşallah her şey yolundadır teşekkürler .Yok ultrason karından
Yok merak etmeyin bazen duyulmuyor daha erken haftaya tekrar gidinBenim bugün duyulmadı nokta kadar dedi. Herkes aynı haftada duymuyor sanırım inşallah her şey yolundadır teşekkürler .
Mesaj attım size geldi mi acaba özelden atmıştımSen ne hissediyorsun
Darladım sizi ama gene özelden mesaj attımSen ne hissediyorsun
Benimkinede yorum yaparmisiniz rica etsem 6+3 karindanSen ne hissediyorsun