Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli olunca yazar misinizKızlar lütfen tahmin eder minisiz ramzi nub yada kese şekline göre cinsiyet 8 haftalık karından bakıldı
Unutmazsam yazarım canımBelli olunca yazar misiniz
Kiz gibi geldi banaKızlar lütfen tahmin eder minisiz ramzi nub yada kese şekline göre cinsiyet 8 haftalık karından bakıldı
Arkadaslar yokmu yorum yapanBana da bakar misiniz lutfenn karindan ve 7 haftalik
Eğer karından ise erkek gibiBana da bakar misiniz lutfenn karindan ve 7 haftalik
11 haftalik olanada kiz hissettim yazmissiniz kafam karistiEğer karından ise erkek gibi
Ay bende şimdi fark ettim ama ramzi teorisi 5-6-7. Haftalar için geçerli. Bebek büyüdükçe yer değiştiriyor. Sizinki başta soldayken sonra sağa geçmiş .O yüzden ilk konumu önemli tabi bunlar bir tahmin Rabbim gönlünüze göre versin inşallah11 haftalik olanada kiz hissettim yazmissiniz kafam karisti
Burda ki ultrason goruntusu 6 haftalık cok teşekkür ederim Allah razı olsunAy bende şimdi fark ettim ama ramzi teorisi 5-6-7. Haftalar için geçerli. Bebek büyüdükçe yer değiştiriyor. Sizinki başta soldayken sonra sağa geçmiş .O yüzden ilk konumu önemli tabi bunlar bir tahmin Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
cinsiyet doğru mu cıktııı?Burda ki ultrason goruntusu 6 haftalık cok teşekkür ederim Allah razı olsun
Erkek canimcinsiyet doğru mu cıktııı?
cinsiyet doğru mu cıktıı
Erkek canim burdaki bayan hem kiz hem erkek demisti bana ama erkekmiscinsiyet doğru mu cıktııı?