Kızlar herkese selam ! 8 haftalık gebeyim ve hemen hemen her anne adayı gibi cinsiyetini aşırı merak ediyorum. Tabikide önceliğim sağlıklı olması bunu söylemeye bile gerek yok, bizimki biraz olayım heyecanı :) Ramzi teorisi diye bir şey gördüm konudan anlayan ekteki ultrasonda fotoğrafıma göre cinsiyetiyle ilgili tahminde bulunabilir mi
Kız bebek duruyor karından mı bakılmıştı belli olmuştur büyük ihtimal cinsiyetiKızlar herkese selam ! 8 haftalık gebeyim ve hemen hemen her anne adayı gibi cinsiyetini aşırı merak ediyorum. Tabikide önceliğim sağlıklı olması bunu söylemeye bile gerek yok, bizimki biraz olayım heyecanı :) Ramzi teorisi diye bir şey gördüm konudan anlayan ekteki ultrasonda fotoğrafıma göre cinsiyetiyle ilgili tahminde bulunabilir mi acaba?
Merhaba bu cuma öğreneceğim cinsiyeti inşallah :)Kız bebek duruyor karından mı bakılmıştı belli olmuştur büyük ihtimal cinsiyeti
Öğrenince yazar mısınız :)Kız bebek duruyor karından mı bakılmıştı belli olmuştur büyük ihtimal cinsiyeti
Yarın mutlaka yazarım :) bu arada karından bakılmıştı o soruyu şimdi gördümÖğrenince yazar mısınız :)
Kızlar herkese selam ! 8 haftalık gebeyim ve hemen hemen her anne adayı gibi cinsiyetini aşırı merak ediyorum. Tabikide önceliğim sağlıklı olması bunu söylemeye bile gerek yok, bizimki biraz olayım heyecanı :) Ramzi teorisi diye bir şey gördüm konudan anlayan ekteki ultrasonda fotoğrafıma göre cinsiyetiyle ilgili tahminde bulunabilir mi acaba?
Kız gibi duruyor ne acabaaKızlar herkese selam ! 8 haftalık gebeyim ve hemen hemen her anne adayı gibi cinsiyetini aşırı merak ediyorum. Tabikide önceliğim sağlıklı olması bunu söylemeye bile gerek yok, bizimki biraz olayım heyecanı :) Ramzi teorisi diye bir şey gördüm konudan anlayan ekteki ultrasonda fotoğrafıma göre cinsiyetiyle ilgili tahminde bulunabilir mi acaba?
Erkek büyük ihtimalle :) ben de kız sanmıştım ama çıkıntı gördük en son. Yine de salı günü netleşecekKız gibi duruyor ne acabaa
Canım göbekten bakildiysa erkekKızlar herkese selam ! 8 haftalık gebeyim ve hemen hemen her anne adayı gibi cinsiyetini aşırı merak ediyorum. Tabikide önceliğim sağlıklı olması bunu söylemeye bile gerek yok, bizimki biraz olayım heyecanı :) Ramzi teorisi diye bir şey gördüm konudan anlayan ekteki ultrasonda fotoğrafıma göre cinsiyetiyle ilgili tahminde bulunabilir mi acaba?
Bana da yorum lütfen karından 10 haftaCanım göbekten bakildiysa erkek
Merhaba sizce nedirRamzi teorisine göre kız gibi duruyor. cinsiyetiniz belli oldu mu acaba ?