- Konu Sahibi Miniminnacik_
Erkek7+0 ultrasona göre tahmin alabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek7+0 ultrasona göre tahmin alabilir miyim
Öncelikle teşekkürler. Hayırlısını istiyorum ama bi kızım var birde oğlum olsun isterdim suan 9+3 bakalım belli olsun yazıcam buraya
12+4 bakar musun cnm birRamzi teorisini ilk defa duyuyorum ama bence bebeğin kız.
Buda kız givi hissettim en son ne zaman gittiniz erkek olsa hemen sölüyolar zaten cabuk belli oluyor12+4 bakar musun cnm bir Eki Görüntüle 2728590 banada bakar musun cnm 12+4 haftalık
Bıgun gittim doktor daha küçük ama bacak arasını gösterirse soylerım demişti ama goremedım sanırımBuda kız givi hissettim en son ne zaman gittiniz erkek olsa hemen sölüyolar zaten cabuk belli oluyor
Ben 13+2 de öğrendim kızmış. Birdahaki gittiğinde pozisyonu uygun olursa öğrenirsin.Bıgun gittim doktor daha küçük ama bacak arasını gösterirse soylerım demişti ama goremedım sanırım
İndallah cnm bızım çocuklar bacak arasını saklıyor insallah Buda abisi gibi olmazBen 13+2 de öğrendim kızmış. Birdahaki gittiğinde pozisyonu uygun olursa öğrenirsin.
Buda kız givi hissettim en son ne zaman gittiniz erkek olsa hemen sölüyolar zaten cabuk belli oluyor
dun gittim cnm doktor küçük daha göremeyebiliriz ama gösterirse söylerim demişti ama söylemediBen 13+2 de öğrendim kızmış. Birdahaki gittiğinde pozisyonu uygun olursa öğrenirsin.
Kız gibi görünüyor canımEki Görüntüle 2824646 banada bakarmisiniz
Canim banada bakabilirmisnn 9.hafta vajinal ultrasyonOzmaan erkek görünüyor