- 22 Ağustos 2020
- 71
- 21
- 38
- 36
- Konu Sahibi Miniminnacik_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yeni duydum Bır de doktorların nub teorısıne göre yorumladıklarını duydum Konumundan dolayı mı kız derdiniz sağ da oluşundan Dönüşünüz için teşekkür ederımRamzi teorisini ilk defa duyuyorum ama bence bebeğin kız.
Hayır içindem kız demek geldi. Sağda oluşuna veya kese ye dikkat etmedim. Birde duyduğum kadarıyla bebek soldaysa kız mış. Nub teorisi için 11, 12.13 haftalık ultrason gerekliymiş.Bende yeni duydum Bır de doktorların nub teorısıne göre yorumladıklarını duydum Konumundan dolayı mı kız derdiniz sağ da oluşundan Dönüşünüz için teşekkür ederım
Ramzi teorısı ıcın 6 7 haftadakı ultrason gereklıymıs Bende o yüzden onu attım Suan 12+1 iz Karın ultrasonu ve en son ultrasonumuz teyzesiHayır içindem kız demek geldi. Sağda oluşuna veya kese ye dikkat etmedim. Birde duyduğum kadarıyla bebek soldaysa kız mış. Nub teorisi için 11, 12.13 haftalık ultrason gerekliymiş.
Maşallah kocaman ya doktor tahmin falan yaptımı Bu bence kız bir hafta falan önden mi gidiyor gelişimiRamzi teorısı ıcın 6 7 haftadakı ultrason gereklıymıs Bende o yüzden onu attım Suan 12+1 iz Karın ultrasonu ve en son ultrasonumuz teyzesi
Kasım 26 da randevumuz sabırsızlıkla beklıyoruzTekrargttiniz mi öğrenebildiniz mi
Banada bakar mısın Burda 9+1haftalığızRamzi teorisini ilk defa duyuyorum ama bence bebeğin kız.
Merhaba erkek gibi gorunuyorMerhabalar ramzi teorısı ıle ilgili bılgısı olanlar cınsıyet tahmınınde bulunabılır mısınız Karın ultrasonumuz 6 haftalık
ErkekMerhabalar ramzi teorısı ıle ilgili bılgısı olanlar cınsıyet tahmınınde bulunabılır mısınız Karın ultrasonumuz 6 haftalık
Ultrason cekimi nerden acaba göbekten mi alttan mı ona gore değişiyor
Vajinal ultrasonUltrason cekimi nerden acaba göbekten mi alttan mı ona gore değişiyor
Ozmaan erkek görünüyorVajinal ultrason
Tsk ederimOzmaan erkek görünüyor
Rica ederimTsk ederim