Rammstein

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
kızlar bu grup hakkında bilgisi olan var mı?
Alman bi grup...türkçe olarak okuyayım dedim,çok sapıkça şeylerde var
kuzenimin ergenlik döneminde ve hep bunu dinliyor,o yüzden merak ettim araştırmak istedim.

Erkek arkadaşımın en sevdiği grup tarzını çok beğenir.evet sözlerinde müstehçenlik var ama doğaya aşka anneye kısacası olaylara tepkisiz kalmayan bir grup,ben de sevmeye başladım diyebilirim.o bi tarz mesleesi,demek ki kuzenin rock metal ci olma eğiliminde,içten gelen bişey bu.
Şov yapan 3 uçağın havada çarpışması ve bu uçaklardan birinin şovu izleyen kalabalığın üstüne düşmesi sonucu 67 izleyici ve 3 pilot hayatını kaybetmiştir. Grup bu yerin adına bir "m" harfi daha ekleyerek Rammstein adını almıştır. Bu kelime "şiddetle çarpan kaya" anlamına geliyo,araştırmıştım ben de.bence garip olan bişey yok canım rahat ol !

öyle mi diyorsun :44:
ne bileyim garip geldi bana biraz.bazen çok güzel konuları ele almış ama bazende çok sapıtmışça şeylerden bahsetmiş :96:

nişanlımda bu grubu çok seviyor, lise zamanlarında felan bateri çalmış müziğe çok yönelmiş o zamanlardan hala sevdiği gruplar arasındadır bu grupda.

Konu içeriği nedeniyle "Müzik Kutusu" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Rammstein en sevdiğim gruplardan biridir , her şarkısını bilirim , dinlerim ama sapık değilim belki de olabilirim bilemiyorum

aslında çok güzel konulardan da bahsediyor ama ne bileyim,bi ergen dinnleyince ilgimi çekti

konserlerinde ki sahne şovları çok ilginçtir.

Son düzenleyen: Moderatör:
grubun özünde anarşistlik var zaten o yüzden bitakım absürtlüklerinin olması normal ama endişelenmene gerek yok bence

Tipik ergen müzik grubu.
Piyasa grubu olduğu için hiç dikkatimi çekmemiş ilgimi uyandırmamıştır zaten ne yaptıkları da belli değildir.
Industrial?,Hardcore? ...

çok ayılıp bayıldığım bir grup değildir. ancaaakk mein teil parçası ve klibine biterim muhteşem bir parça ve orijinal bir klip. mükemmel bence.

zaten müzik kulağı ergenlik dönemlerinde şekillenir benimde en sevdiğim gruplardan bir tanesidir müstehcen içerikli şarkılar dinliyor diye korkulcak bişey yok şahsen bende bir problem yok eminem dinleyenler nasıl annelerini öldürmüyorlarsa rammstein dinleyenlerdede olumsuz bir etki olmaz diye düşünüyorum :) rahat olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…