kızlar bu grup hakkında bilgisi olan var mı?
Alman bi grup...türkçe olarak okuyayım dedim,çok sapıkça şeylerde var
kuzenimin ergenlik döneminde ve hep bunu dinliyor,o yüzden merak ettim araştırmak istedim.
kızlar bu grup hakkında bilgisi olan var mı?
Alman bi grup...türkçe olarak okuyayım dedim,çok sapıkça şeylerde var
kuzenimin ergenlik döneminde ve hep bunu dinliyor,o yüzden merak ettim araştırmak istedim.
Erkek arkadaşımın en sevdiği grup tarzını çok beğenir.evet sözlerinde müstehçenlik var ama doğaya aşka anneye kısacası olaylara tepkisiz kalmayan bir grup,ben de sevmeye başladım diyebilirim.o bi tarz mesleesi,demek ki kuzenin rock metal ci olma eğiliminde,içten gelen bişey bu.
Şov yapan 3 uçağın havada çarpışması ve bu uçaklardan birinin şovu izleyen kalabalığın üstüne düşmesi sonucu 67 izleyici ve 3 pilot hayatını kaybetmiştir. Grup bu yerin adına bir "m" harfi daha ekleyerek Rammstein adını almıştır. Bu kelime "şiddetle çarpan kaya" anlamına geliyo,araştırmıştım ben de.bence garip olan bişey yok canım rahat ol !
Tipik ergen müzik grubu.
Piyasa grubu olduğu için hiç dikkatimi çekmemiş ilgimi uyandırmamıştır zaten ne yaptıkları da belli değildir.
Industrial?,Hardcore? ...
zaten müzik kulağı ergenlik dönemlerinde şekillenir benimde en sevdiğim gruplardan bir tanesidir müstehcen içerikli şarkılar dinliyor diye korkulcak bişey yok şahsen bende bir problem yok eminem dinleyenler nasıl annelerini öldürmüyorlarsa rammstein dinleyenlerdede olumsuz bir etki olmaz diye düşünüyorum :) rahat olabilirsiniz