- 21 Nisan 2018
- 55
- 40
- 3
- 30
- Konu Sahibi birumutistee
-
Orucluyken demek istedim yani vücudumuz 16 saat susuz ve aç kalıyor belirtileri ayırt etmek zor olabilir o yuzden boyle bir başlıkla açtımRamazanlikta mi ? Bu tabir de ne boyle,sasirdim ,duymamistim
Canim ben goguste fark ettim dilgunlasiyorlar ,agriyorlar .. regline zkac gun var ?Orucluyken demek istedim yani vücudumuz 16 saat susuz ve aç kalıyor belirtileri ayırt etmek zor olabilir o yuzden boyle bir başlıkla açtım
8 gün var canim ovulasyon takibiyle yaptım bende bu ay catlamanin ustunden 7 gün gecti ve ben 2 gundur gogusde sizi ve ara ara da agri yaşıyorum bide süt kesigi beyaz akintim var normalde su gibi gelir dün gece den beride kaldiklarina sancı giriyor kivrandiyor resmenCanim ben goguste fark ettim dilgunlasiyorlar ,agriyorlar .. regline zkac gun var ?
Benim de yumurtlamanın 7nci günü ani keskin sancılar olmuştu. Döllenmeden dolayıymış. Ama çok kısa süreli oluyordu. Adet sancısında olan gibi değil. Krem kıvamında akıntı da bu zamanlar başlamıştı. Adetim geçene kadar hatta bi süre sonrasına kadar devam etmişti. Normalde akıntım olmazdı. İnşallah belirtiler hamileliktendir.8 gün var canim ovulasyon takibiyle yaptım bende bu ay catlamanin ustunden 7 gün gecti ve ben 2 gundur gogusde sizi ve ara ara da agri yaşıyorum bide süt kesigi beyaz akintim var normalde su gibi gelir dün gece den beride kaldiklarina sancı giriyor kivrandiyor resmen
Benim de yumurtlamanın 7nci günü ani keskin sancılar olmuştu. Döllenmeden dolayıymış. Ama çok kısa süreli oluyordu. Adet sancısında olan gibi değil. Krem kıvamında akıntı da bu zamanlar başlamıştı. Adetim geçene kadar hatta bi süre sonrasına kadar devam etmişti. Normalde akıntım olmazdı. İnşallah belirtiler hamileliktendir.
Amin inşallahInş canim ya rabbim sana hayırla kucağına almayı nasip etsin benim gibi isteyenlere de hayırlı evlat nasip eder ins bir an önce :)))
BEN İLK COCUGUMA RAMAZANDA HAMİLE KALMIŞTIM ADET BELİRTİLERİ GİBİ HİSSETMİŞTİM. YİNE BİR RAMAZAN 1 YILDIR BEKLİYORUM 2 GÜN SONRA BELLİ OLACAK HAMİLE OLUP OLMAIĞIM.İNŞALLAH TUTMUŞTUR .KIZIMA KARDEŞ GELSİN İNŞALLAH
Aynen canım iftardan sonra zor oldu çalışma yapmak 2 kere yapabildik sadece gün aşırı. En çok ramazanda enfeksiyon olmaktan korkuyorum gebelik olursa susuz kaldığımız içinOvülasyon dönemim ramazanın ilk günlerine denk geldiği için iftardan sonra çok yorgunduk ve hiç değerlendiremedik. 15 günde iki kez tek oldu ondada hamile olduğumu sanmıyorum ama şiddetli bir akıntı var oğlumdada böyleydi. Enfeksiyonda olabilir yanmam da var çünkü. Adetime 4 gün var görcez bakalım.
Benimde adetime 9 gün kaldı. Ovulasyon testi yaparak çalışma yaptik. Tam 14.gun yumurtladım belirti çok akıntim var ama kremsi değil açık sarı. Birde ara ara giren kasık ağrısı çok merak ediyorum erken gebelik testi alip yapsam çıkmaz sanırım.
Erken dollenmisse cikar benim 6 gun kala cikmistiBenimde adetime 9 gün kaldı. Ovulasyon testi yaparak çalışma yaptik. Tam 14.gun yumurtladım belirti çok akıntim var ama kremsi değil açık sarı. Birde ara ara giren kasık ağrısı çok merak ediyorum erken gebelik testi alip yapsam çıkmaz sanırım.
Benim de 9 gün var iki gunde bir degerkendrmeye çalştk belirttide sadece adet agrısına benzeyen agrıkarm var inşh hamileyimdirrrrBenimde adetime 9 gün kaldı. Ovulasyon testi yaparak çalışma yaptik. Tam 14.gun yumurtladım belirti çok akıntim var ama kremsi değil açık sarı. Birde ara ara giren kasık ağrısı çok merak ediyorum erken gebelik testi alip yapsam çıkmaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?