- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
adetin geçtimi canım?Bugün gebelik testi yaptım negatif. Dün korbonat testi yaptım negatif. Ama ben ısrarla acaba hamilemiyim diye ısrar ediyorum
karbonat testi nasil oluyorki?Bugün gebelik testi yaptım negatif. Dün korbonat testi yaptım negatif. Ama ben ısrarla acaba hamilemiyim diye ısrar ediyorum
adetin geçtimi canım?
canim agrilari kasd edirsense o hamilelikde de oluyor. sanki bu dak adet olacmissin kimiAdetim düzensiz bir kaç aydır canım ya. Muhtemelen bir kaç gün daha var ama. Umut işte:)
Ama sanırım adetim artık gelmeye karar verdi gibi belirtiler o yönde :)
karbonat testi nasil oluyorki?
canim agrilari kasd edirsense o hamilelikde de oluyor. sanki bu dak adet olacmissin kimi
umudunu yuzme, Allaha inan ve dualara devamİnan yoruldum canım artık kendi kendimle dalga geçiyorum. Lekelenmeler oldu bu defada ya üstüne görüyorsam diye ısrar ediyorum. Deliye hergün bayram yani
umudunu yuzme, Allaha inan ve dualara devam
hayırlısı canım belki gelmez belki geç döllenmedir testte çıkmazAdetim düzensiz bir kaç aydır canım ya. Muhtemelen bir kaç gün daha var ama. Umut işte:)
Ama sanırım adetim artık gelmeye karar verdi gibi belirtiler o yönde :)
yasin ne onemi var, esas olan onu sagsalim boyudup evlendirmek )Elbette öyle canım. Ama ben 7 senedir uğraşıyorum. Bu ayda tüp bebek deneyeyim inşallahta. Ondan sonra dileğim kafamdan bebek düşüncesini atmak. Malum yaş kemale erdi. 42 olacam artık
hayırlısı canım belki gelmez belki geç döllenmedir testte çıkmaz
allah hayırlısını nasip etsin
yasin ne onemi var, esas olan onu sagsalim boyudup evlendirmek )
optimist ol!!!!!!!!!!!!!!!!!!İnan bir kaç aya kadar öyle düşünüyordum ama. Artık o gücü kendimde hissedemiyorum
optimist ol!!!!!!!!!!!!!!!!!!
allah razı olsunwhitepearll için tefriciye ve duayı okudum
ecmain olsun canım Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı güzel kılsın inşallahallah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?