Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cezalarda meydanlarda insan kalabalığının arasında kesiliyor ki, ibret olsun, eskiden kültür merkezi olan bir ülkeymiş halbuki
Din polisi adam döver yemek yedi diye,evine gidincede bir güzel kafayı çeker alkolle
İrandaki kadınlar da şeriatın onlara mükemmel özgür bir din hayatı sunacaklarını sandılar
Ancak humeyni başörtüsünün zorunlu kılınca hepsi sokaklara dökülüp isyan ettiler
hatta fotoğrafı da olacaktı bulayım
ve şu an arap ülkelerinde intihar eden her 100 kişiden 96sı kadın...
biraz daha fazla düşünmeliyiz ve cumhuriyetin değerini anlamalıyız...
aynen evet buydu ...
Iste bizim ulkemizde de bir kesim kadinlar aslinda neyi istediklerinden bihaber bunu istiyorlar, adina da "ozgurluk" diyorlar. Trajikomik...
şeriat isteyen kadınlar gidip 1 ay boyunca lütfen test etsinler bakalım cumhuriyetin tanıdığı medeniyetten sonra yapabilecekler mi
bugün arabistanda bir kadının dışarıda sandalyede oturması bile yasak
pazardan salatalık alması bile yasak penise benziyor (muş) diye
ben böyle saçma sapan kurallara riayet etmem, mantıkdışı bir kere
pazara gidiyorsun salatalık alamıyorsun olaya bak.
gülerler buna ya.
şimdi bir de birileri çıkıp diyor ki onlar islamiyeti yanlış anlıyorlar.
eh be kardeşim bize bu sistemi getirmek isteyenlerin onlara bu sistemi getirenlerden farkı nedir?
hiç.
bunları ayrı bir başlıkta paylaşmanızı çok isterdim.
şeriat isteyen kadınlar bir göz gezdirsin
hatta madem şeriat istiyorlar öncesinde lütfen gidip şeriat bulunan ülkelerde 1 ay deneme yapsınlar
hala hoşlarına gidiyorsa istemeye devam etsinler...
Geçenlerde burada bir konuda yazmıştım. İranlılar Ramazan ayını Türkiye'de geçiriyor.. Arkadaşlarım var İranlı.. Türkiye Cennet diyorlar...
Arkadaşın biri kullanıcı adını hatırlamıyorum.. İran öyle bir yer değil demişti.. Oruç tutup tutmamakta özgürlermiş... Buyursun okusun bu haberi...