Gebeliğe Hazırlık Ramazan'da ovülüasyon testi yapanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Freckless

#HerŞeyÇokGüzelOlacak
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.071
1.474
333
Bursa
Arkadaşlar merhaba , oruç tutarak ovülüasyon testi yapan var mı aranızda acaba ?
Ben dün başladım fakat Ramazan dolayısıyla sanırım sıkıntı olacak :/ 3-4 gibi sahur yapıp su içip yatıyorum sonra sabah 8 de işe gitmek için kalkıyorum ve idrarım sıkışık oluyor . 4 saat sıvı almama kuralına da uygun ama bilemiyorum doğru bi zamanlama mı ? Yanıtlarsanız çok sevinirim

Bence sabahki sıvı alınmış oluyor. Çünkü sahurda sıvı çok alıyoruz. Idrar sulu oluyor. Bence iftardan önce yap. Hiç şu almamış hemde sıkışık olmayı ayarlarsın.

Bence sabahki sıvı alınmış oluyor. Çünkü sahurda sıvı çok alıyoruz. Idrar sulu oluyor. Bence iftardan önce yap. Hiç şu almamış hemde sıkışık olmayı ayarlarsın.
Dün ve bugün sabah yaptım sonra içime sinmedi bugün öğlen 1 gibi çok sıkışık idrar olunca bir daha yapayım dedim çünkü orucum sıvı almadım ve sıkışık idrar . Silik de olsa çizgiyi gördüm :))) şimdi öyle sabitlicem inşallah bi aksilik olmazsa

Koyulaşmaya yakın akşamda yaparsın. Yatmadan mesela ben 11 gibi yaptigimda daha koyu yakamıyordum.

Bende oglen 4/5 arasi yapiyorum testi.. Ramazan ayina girmeden 15 mayista baslamistim zaten. O zamanda yine ayni saatlerde yapiyordum. Isten donmus oluyorum ve saat 12 den sonra birsey icmemeye calisiyordum. Benim reglim bi duzen tutmadigi icin hala devam ediyorum

15, 16 ve 17 cizgi koyuydu ama olmasi gerektigi kadar degil.. Suanda karnimda garip agrilar ve kramplar var iki gundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…