Ramazanda ne yarıcam beeenn

cemed

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
78
4
118
İzmir
Slm arkadaşlar ben 24 yaşındayım 1,64 boyunda 46 ile 47 kilo arasında gidiyorum ramazanda kilo almam lazım yardım edin arkadaşlar eşim beğenmiyo çevremdeki herkes kilolarımla bozdu kafayı çok rahatsız oluyorum ve artık dillerinden kurtulmak istiyorum cvplarınızı bekliyorum bu arada ilaç vs kullanamıyorum bebeğimi emziriyorum sakıncası olmayan her çözüm yolunu deniycem

Son düzenleme:
Bir arkadaşımda böyle zayıftı ve şikayetçiydi bu durumdan halsizlik şikayetiyle doktora gitti..Doktorda kan yapıcı ve vitamin hapı vermiş.. sabah akşam yemekten sonra içmiş ve 1 ayda 50 kilodan 60 kiloya çıkmıştı. . sen emziriyorsun vitamin ve kan yapıcının zararlı olacağını sanmıyorum...aksine daha iyi olabilir..

canım bende gittim doktora senin bir problemin yok yapacak bişey yok zayıf değilsin senin gibi olmak isteyen çok kişi var dedi sinirlendim çıktım anlıycağın doktora gitmek işe yaramadı

canım bende gittim doktora senin bir problemin yok yapacak bişey yok zayıf değilsin senin gibi olmak isteyen çok kişi var dedi sinirlendim çıktım anlıycağın doktora gitmek işe yaramadı]

Şu doktorlar böyle konuşmuyor mu insanın sinirlerini bozuyorlar ya...bazıları balık yağı içiyor ne bileyim kuyruk yağı kızartıp yiyorlar ben hayatta yapamam pekmezi bile zar zor içiriyorlar bana

Son düzenleme:
geçenlerde gazetede okudum balık yağını araştırmışlar yararlarından çok zararı varmış.%40 kanser hastalığına yakalanılıyomuş o yüzden bıraktım yoksa kullanıyodum ama açıkçası o da işe yaramadı senin gibi bende pekmezi içemiyorum midemi ağrıtıyo ama zorla onuda içtim işe yarıyo gibiydi. ben bile kendimi çözemiyorum ya :).eşim nişanlıyken bomba diye bi toz almıştı bi kaçkere içmiştim işede yarıyodu ama beni huylandırdılar belki bişey olur içme falan dedi kayınvalidem ama bir öğünde 1 ekmek bitiriyodum yarım saat sonra yine acıkıyodum bebeğimi emzirmeseydim kesinlikle tekrar kullanırdım ama yiyerek almak zorundayım ve ben hiç acıkmıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…