Direk alma bi iki saat bekle sonra al bi sıkıntı olmaz bence
Herkes bisey söylüyo hangi birine inanalımki bence alakası yokDimi bende öyle düşünüyorum bir iki saat sonra sıkıntı olmaz bi de sıcak soğuk durumunda kafam karışık kimisi sıcak duş iyi kimisi sıcak iyi değil diyor
Canım inan hiç alakası yok ben ilk bebeğimde beklerdim ayaklarımı duvara dayar kalçamin altına yastıklar koyardim ve 2 yılda oldu. Şimdi ikinciye hiç sallamadim en fazla yarım saat sonra duş almisimdir yani ve hemen oldu şükür. Kafana takmazsan olur yani :) bu arada vajina içine su tutmak zaten tıbben sağlıksız sakın öyle birşey yapma
Herkes bisey söylüyo hangi birine inanalımki bence alakası yok
Yatmadan önce ilişki olur sahurda duş alırsınız.merhaba kızlar 2 aydır bebek istiyoruz ve bu ay da olmadı malesef şimdi malum ramazan geliyor ilişkiden sonra direk duş almak sakıncalı mı ben normalde sabaha kadar beklerdim ama şimdi oruç tutucaz duş şart ilişkiden sonra vajinanın yıkanması duş almak sakıncalı mı bilgisi olan var mı ??
Aynen öyle 7 aydır istiyorum olmadı bi türlü demek ki zamanı var dahaTamamen kısmet herşey hiç bişeyine dikkat etmeyenler şıp diye oluveriyor
Aynen öyle 7 aydır istiyorum olmadı bi türlü demek ki zamanı var daha
Gittim hersey normal beklemen lazım dedi yine de korkuyorum olmaz diye hic cift cizgi göremicem sanki ümitsizliğe kapıldım galiba simdidenAllah isteyen herkese tez zaman da nasip etsin inşallah doktora gittiniz mi peki
Gerçi doktorlar 1 sene olmadan tedavi bile yapmıyorlarmış herhalde sorun olmadığı sürece
Gittim hersey normal beklemen lazım dedi yine de korkuyorum olmaz diye hic cift cizgi göremicem sanki ümitsizliğe kapıldım galiba simdiden
Kalpler birmis az once bunu dusunuyordum. Gece sahura kadar dus alirom diyodum
Aynen bebek hic dusunmedik ramazandada genelde ara veriridik. Ama simdi cok isterken 1 ayimi birakmak istemyurm. Bugunde incir ve havuc kürune basladim. Yumrta catlamaya faydasj var. Bakalim ins bu mubarek aylarda faydasi olurEvet ya ramazan olunca akıllarda direk bu soru
Daha Nisanlyken esimle hayal kurmaya basladık ikimizde cok istiyoruz ama yapcak bisey yok Rabbim ne zaman isterse o zaman olur beklicezNe güzel ama hiç bi sorun yok için rahat olsun Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olur diğer arkadaşların da dediği gibi kafaya takmayınca o konunun üzerine düşmeyince oluyo gerçekten de ama ne yazık ki kafaya takmamakta zor başarıcaz inşallah
Ben soğan kürü yaptım 5 6 gün içtim bıraktım yarın yumurtlama günü insallah bu ay tutarAynen bebek hic dusunmedik ramazandada genelde ara veriridik. Ama simdi cok isterken 1 ayimi birakmak istemyurm. Bugunde incir ve havuc kürune basladim. Yumrta catlamaya faydasj var. Bakalim ins bu mubarek aylarda faydasi olur
Ben soğan kürü yaptım 5 6 gün içtim bıraktım yarın yumurtlama günü insallah bu ay tutar
Aynen bebek hic dusunmedik ramazandada genelde ara veriridik. Ama simdi cok isterken 1 ayimi birakmak istemyurm. Bugunde incir ve havuc kürune basladim. Yumrta catlamaya faydasj var. Bakalim ins bu mubarek aylarda faydasi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?