Gebeliğe Hazırlık Ramazan'da hamilelik çalışmaları :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mese07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
26
15
3
30
merhaba kızlar 2 aydır bebek istiyoruz ve bu ay da olmadı malesef şimdi malum ramazan geliyor ilişkiden sonra direk duş almak sakıncalı mı ben normalde sabaha kadar beklerdim ama şimdi oruç tutucaz duş şart ilişkiden sonra vajinanın yıkanması duş almak sakıncalı mı bilgisi olan var mı ??

Dimi bende öyle düşünüyorum bir iki saat sonra sıkıntı olmaz bi de sıcak soğuk durumunda kafam karışık kimisi sıcak duş iyi kimisi sıcak iyi değil diyor
Herkes bisey söylüyo hangi birine inanalımki bence alakası yok

Canım inan hiç alakası yok ben ilk bebeğimde beklerdim ayaklarımı duvara dayar kalçamin altına yastıklar koyardim ve 2 yılda oldu. Şimdi ikinciye hiç sallamadim en fazla yarım saat sonra duş almisimdir yani ve hemen oldu şükür. Kafana takmazsan olur yani :) bu arada vajina içine su tutmak zaten tıbben sağlıksız sakın öyle birşey yapma

Bu çok doğru işte ya gerçekten benim arkadaşım istemediği halde yanlışlıkla oldu dedi ya ben şaşırdım ben o kadar ayaklarımı kaldırıp bekliyorum ediyorum yok ama istemediği halde ilk seferde oldu takmamak lazım gerçekten Allah nasip eder inşallah bana da en kısa zamanda sağlıkla inşallah

Yatmadan önce ilişki olur sahurda duş alırsınız.

Allah isteyen herkese tez zaman da nasip etsin inşallah doktora gittiniz mi peki

Gerçi doktorlar 1 sene olmadan tedavi bile yapmıyorlarmış herhalde sorun olmadığı sürece
Gittim hersey normal beklemen lazım dedi yine de korkuyorum olmaz diye hic cift cizgi göremicem sanki ümitsizliğe kapıldım galiba simdiden

Kalpler birmis az once bunu dusunuyordum. Gece sahura kadar dus alirom diyodum

Gittim hersey normal beklemen lazım dedi yine de korkuyorum olmaz diye hic cift cizgi göremicem sanki ümitsizliğe kapıldım galiba simdiden

Ne güzel ama hiç bi sorun yok için rahat olsun Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olur diğer arkadaşların da dediği gibi kafaya takmayınca o konunun üzerine düşmeyince oluyo gerçekten de ama ne yazık ki kafaya takmamakta zor başarıcaz inşallah

Evet ya ramazan olunca akıllarda direk bu soru
Aynen bebek hic dusunmedik ramazandada genelde ara veriridik. Ama simdi cok isterken 1 ayimi birakmak istemyurm. Bugunde incir ve havuc kürune basladim. Yumrta catlamaya faydasj var. Bakalim ins bu mubarek aylarda faydasi olur

Daha Nisanlyken esimle hayal kurmaya basladık ikimizde cok istiyoruz ama yapcak bisey yok Rabbim ne zaman isterse o zaman olur beklicez

Aynen bebek hic dusunmedik ramazandada genelde ara veriridik. Ama simdi cok isterken 1 ayimi birakmak istemyurm. Bugunde incir ve havuc kürune basladim. Yumrta catlamaya faydasj var. Bakalim ins bu mubarek aylarda faydasi olur
Ben soğan kürü yaptım 5 6 gün içtim bıraktım yarın yumurtlama günü insallah bu ay tutar

İnşallah inşallah hayırlısı olsun hepimiz için güzel haberlerinizi bekliyoruz

Normal şartlarda ilk çıkan spermler gider zaten o yüzden ayakları kaldırmak o şu bu çok da önemli degil ayağa kalkınca zaten geri geliyor kara delik değil sonuçta 1 damla yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…