Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç günlük bir gecikme var ?Merhaba en son 2 şubatta oldum 28.gündeyim hala regl olmadım test yaptım negatif cıktı ramazanda bu durumu yaşayan varmı şuan aranızda oruç etkiler mi
Kaç günlük bir gecikme var ?
Aynı durum bende de var 31 ocakta olmuştum en son. Normalde düzenlidir. Testlerde negatif. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorumMerhaba en son 2 şubatta oldum 28.gündeyim hala regl olmadım test yaptım negatif cıktı ramazanda bu durumu yaşayan varmı şuan aranızda oruç etkiler mi
Bende gideceğim sonuçları yazarsanız sevinirim geçmiş olsun güzel haberleriniz olsun inşallahAynı durum bende de var 31 ocakta olmuştum en son. Normalde düzenlidir. Testlerde negatif. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum
Haber veririm inşallah hemen ama ramazan kaynaklı bir gecikme olduğunu düşünüyorum. Gebelik planlıyorum aslında 1,5 yıllık evliyim son 5-6 aydır deniyoruz. Hem bunun için gideceğim hem de adet niye böyle oldu diye hep birlikte güzel haberler alalım inşallah en yakın zamandaBende gideceğim sonuçları yazarsanız sevinirim geçmiş olsun güzel haberleriniz olsun inşallah
Gittiniz mi ne oldu sonuçHaber veririm inşallah hemen ama ramazan kaynaklı bir gecikme olduğunu düşünüyorum. Gebelik planlıyorum aslında 1,5 yıllık evliyim son 5-6 aydır deniyoruz. Hem bunun için gideceğim hem de adet niye böyle oldu diye hep birlikte güzel haberler alalım inşallah en yakın zamanda
14.50 de randevumGittiniz mi ne oldu sonuç
İnşallah güzel haberler ile dönersiniz14.50 de randevum
Merhaba bende az önce çıktım. Benimde miyom biraz büyümüş 2cm kadar ama bu boyutta olanı almayız dedi. 5-6 aydır denediğimi söyledim. 6 ay daha devam et dedi. Bir de adetliyken polipe bakacak önceden polip görmüşüm falan dedi. Sonra hormon testi yaparız dedi. Yaşın genç vs dedi. Olumlu gibi konuştu yani. Siz de korkmayın kist dediği şeyler miyom polip oluyor çoğu kadında olan şeyler bazıları fark etmiyor bile Rabbim hayra çıkarsın. Sağlık sıhhatten ayırmasın inşallah. Kolaylıkla Bebiş haberini almak istiyorum bende hayırlısıylaBen doktora gittim ben önemli bir şey göremedim dedi ufak bir kistin var dedi takip edeceğiz bakalım büyüyecek mi dedi hormon testi istedi on gün sonra bakalım dedi ama tabi ben rahatlayanamadım kanser olma korkum var
Çok geçmiş olsun Sizede Allah inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin ben kist deyince çok endişelendim umarım kötü birşey değildirMerhaba bende az önce çıktım. Benimde miyom biraz büyümüş 2cm kadar ama bu boyutta olanı almayız dedi. 5-6 aydır denediğimi söyledim. 6 ay daha devam et dedi. Bir de adetliyken polipe bakacak önceden polip görmüşüm falan dedi. Sonra hormon testi yaparız dedi. Yaşın genç vs dedi. Olumlu gibi konuştu yani. Siz de korkmayın kist dediği şeyler miyom polip oluyor çoğu kadında olan şeyler bazıları fark etmiyor bile Rabbim hayra çıkarsın. Sağlık sıhhatten ayırmasın inşallah. Kolaylıkla Bebiş haberini almak istiyorum bende hayırlısıyla![]()
Oruçtan dolayıda olabilir, stres yaptıysanız ondan kaynaklı da olabilir. Hormonal dalgalanma da olabilir.Ben bekarım ama bu ay bende de gecikme oldu. Normalde 28 günde bir olurdum. Bugün olmam gerekiyordu. Aslında bir kaç gündür ağrıları başladı ama daha olamadım. Oruçtan mıdır acaba
Benimde ilk defa oldu kist var dedi ilaç verdiBen bekarım ama bu ay bende de gecikme oldu. Normalde 28 günde bir olurdum. Bugün olmam gerekiyordu. Aslında bir kaç gündür ağrıları başladı ama daha olamadım. Oruçtan mıdır acaba
Geçmiş olsun belki de bende de vardır doktora gitmek lazımBenimde ilk defa oldu kist var dedi ilaç verdi
Yeme içme uyku olayı etkiler değişir bu ayda hormonlar etkileniyor çünküMerhaba en son 2 şubatta oldum 28.gündeyim hala regl olmadım test yaptım negatif cıktı ramazanda bu durumu yaşayan varmı şuan aranızda oruç etkiler mi
Ay çok şükür sabah regl oldumBen bekarım ama bu ay bende de gecikme oldu. Normalde 28 günde bir olurdum. Bugün olmam gerekiyordu. Aslında bir kaç gündür ağrıları başladı ama daha olamadım. Oruçtan mıdır acaba