Adra Röportajı
Kekli Baklava
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
Çok güzel bir yarışma.Keşke katılım daha fazla olsa.
2)Yarışmadan beklentileriniz?
Bu kategoride çok fazla bir şey beklemiyorum.
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
Oylamanın gizli olması taraftarıyım.Arkadaş arkadaşa verdikten sonra biz boşuna uğraşmayalım.Hak edene hak ettiğini verin diyorum sadece.
4)Yarışmaya neden katıldınız?
Yarışmaya katılmayacaktım ama bu aşk peşimi bırakmıyor ki.
Önüm arkan sağım solum yarışma oldu.
Ev için tatlı yapacakken iş yarışmaya döndü.İnsanın beyninde birden bir ışık saçar ya aynen öyle oldu:)
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
Onlara alıştıra alıştıra söylüyorum artık.Önce evde şu var mı bu var mı dan giriyorum ben yarışmaya katılacağımdan çıkıyorum.
Zaten onlar da hemen anlıyor.İstemiyorlar katılmamı:)
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
Olsam fena olmaz tabi ama olamasam da önemli değil.
7)Yarışma devam etmeli mi?
Tabiki devam etsin.Hatta yarışma başlarken ödül de belirli olsun.Katılım açısından teşvik edici olur.
8)Yemek yapma konusunda iddianız?
Yaparım yani:)
9)Oylar sizce nasıl veriliyor?
Oylar arkadaş çevresine veriliyor maalesef.Arkadaşının yemeğini görmeden oyumu sana vereceğim oy nereden kullanılıyor diyeni de gördük burada.
10)Rahatsız olduğunuz durumlar?
Tabiki oylama.Bu kadar emek sarf ediyoruz.Kimin hakkıysa ona oy verin lütfen.Hak yemeyin.Bu arkadaşlık değil emek yarışması.
11)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
İlk defa hiçbir hazırlık yapmadım.Baklava yufkasını alıp eve geldim birden yarışmaya katılmaya karar verdim.
12)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
Tanıtılıyor.Ama mutfağa ilgisi olmayanların dikkatini çekmiyor haliyle.Daha damardan tanıtımlar yapılabilir.
Katılım için şu sloganları öneriyorum.
Marifetlerini Sergilemek İstemez Misin,Başkaları da Marifetlerini Taktir Etsin İstemez Misin,Eşin Yemeğini Taktir Etti Ya KK Bayanları gibi.
Oylama için; Kadınlar Klübüne Katkınız Olsun İstemezmisiniz?Sitenizi seviyormusunuz Öyleyse Oylamaya,KK Bayanları Oy Kullandı Ya Sen Gibi.
13)Yeni kategori sizce ne olmalı?
Çorbalar olabilir.
14)Tarifiniz hakkında yapılan yorumlar için ne düşünüyorsunuz?
Hepsine çok teşekkür ediyorum.Beğenilmesi beni mutlu etti.İyi veya kötü diye hiç yorum yapmayanlar da var.
İki satır yazmak bu kadar mı zor?Emek var ortada.İlgi olmazsa yarışma da olmaz.Katılanların da şevkinin kırılmaması için biraz daha ilgiyi hak ediyor bu yarışma.