• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofrası - Frenk Tavası - Banvit Dana Kıyma sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Elinize sağlık hamileyken bu tarz sofraların yanından geçemezdim yani yemek yapamazdim ilk 4 ay durum özetle bu =)

Nedense ben pilavı çok beğendim nasıl yaptınız :deli:

Elinize sağlık hamileyken bu tarz sofraların yanından geçemezdim yani yemek yapamazdim ilk 4 ay durum özetle bu =)

Nedense ben pilavı çok beğendim nasıl yaptınız :deli:

Aaa dün cevap yazdım diye hatırlıyorum ama yok.

2 tane havucu rendeleyip kavurdum. Üstüne 2 domates rendesi ekleyip kavurmaya devam ettim. Pişince 2 sb yıkanmış pirinç ekleyip normal pilav yaptım. Tek fark suyunu soğukken koydum.
Güzeldi.

iyotsuztuz iyotsuztuz 2 gün önce sizden görüp frenk tavayı yaptım.
eşim bir borcamı tek başına yuttu....çok aşırı begendi.
bundan sonra çok sık yapacağım bir yemek çok teşekkürler bu tavayı benım repertuarıma kattığınız için :)

iyotsuztuz iyotsuztuz 2 gün önce sizden görüp frenk tavayı yaptım.
eşim bir borcamı tek başına yuttu....çok aşırı begendi.
bundan sonra çok sık yapacağım bir yemek çok teşekkürler bu tavayı benım repertuarıma kattığınız için :)

Ya çok sevindim.
Afiyet olsun :)

Cok guzel gorunuyor denemek ıstedıgım bır tarıf:kk77: ellerıne saglık cnm , basarılar dılerım:KK200: bebegını saglıkla kucagına alırsın ınsallah:KK46::anne::KK200:

Ellerinize sağlık.m enü uyumlu.çorba,fırın yemeği,salata ve hafif sütlü tatlı.p ilav dünden kalma sadece tadımlık :süslü: ramazan yaz ayı için doyurucu hafif yemek ve menü :KK39: karpuzda fazla olmazdı.yakışır.:KK37:

Back
X