Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlar canımNeredesiniz uleyn en son buraya yazmışsınız, cevap vermeyenin sütü taşsın, menemeninin kapakları bozulsun neyse kıyamadım, bu kadar yeterli
@Nevreste
@yasminsay
@Nane Limon Kabugu
@Eslinna
@ASSOSyal
@60kiloyum
@Umutun Annesi
@JOYz
Mor kalbi de görünce etiketlemeden olmaz
@Kukrim
Unuttuğum varsa affola![]()
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar canım
Aman aman kavanoz kapaklarımız taşmasın![]()

Ben hariç herkesi yazmış, oysa ki ben seni hiç unutmadımNeredesiniz uleyn en son buraya yazmışsınız, cevap vermeyenin sütü taşsın, menemeninin kapakları bozulsun neyse kıyamadım, bu kadar yeterli
@Nevreste
@yasminsay
@Nane Limon Kabugu
@Eslinna
@ASSOSyal
@60kiloyum
@Umutun Annesi
@JOYz
Mor kalbi de görünce etiketlemeden olmaz
@Kukrim
Unuttuğum varsa affola![]()
Geçmiş olsun nasip değilmişHayırlı akşamlar canım
Fena oluyor taşması, köyden gelirken 1 kavanozda ısırgan getirdim konserve usulü. Gerek yok çocuklar yemiyor desem de görümcem verdi, ayıp olmasın diye getireyim dedim, kapağı atmış, Allahtan kovaya koymuştum, hem yanındakileri pis etmiş, hem kokmuştu![]()
İnan listeyi görünce ilk dikkatimi o çekti ve senin adına üzüldümBen nasıl @Jenna16 yı unuturum
Kesin cezamı Jennam, ama insaflı ol![]()

@Jenna16 konu açılınca seni etiket yapmayı unutur ödeşirsinizBen nasıl @Jenna16 yı unuturum
Bari hatırlasaydın bana da düzenleseydim mesajıİnan listeyi görünce ilk dikkatimi o çekti ve senin adına üzüldüm![]()
Ara verince böyle oldu işteZaten Bi keresinde unutmuştu, ona saysın@Jenna16 konu açılınca seni etiket yapmayı unutur ödeşirsiniz![]()
@C A N OAnam Canoyu da unutmuşumen üstteki tarifleri görünce hatırladım
![]()
Nasıl unutursunAnam Canoyu da unutmuşumen üstteki tarifleri görünce hatırladım
![]()

Ben nasıl @Jenna16 yı unuturum
YoooooZaten Bi keresinde unutmuştu, ona saysın![]()
Unutulmuşuz Nevoş@C A N O
Tut elimi,burdan gidelim Zano'mNasıl unutursun![]()
Nasıl unutursun![]()
Ya beni de unutsaydıküstüm