- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Sanki danaya ortak giriyoruz alacağımız 1 kilo çilek eskiden tatlılara çileği basıyorduk. Artık onu da elimizden aldılarFrambuaz al diyeceğim ama 30-35 tanesi 100₺
Frenk üzümü de accuğu 150₺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki danaya ortak giriyoruz alacağımız 1 kilo çilek eskiden tatlılara çileği basıyorduk. Artık onu da elimizden aldılarFrambuaz al diyeceğim ama 30-35 tanesi 100₺
Dana deyince, bu sene hisseler ne kadar olur acaba.Sanki danaya ortak giriyoruz alacağımız 1 kilo çilek eskiden tatlılara çileği basıyorduk. Artık onu da elimizden aldılar
Valla hiç bilmiyorum valla. Etin kıymanın kilosu bile almış başını gitmiş. Biz bu sene kesemeyiz zatenDana deyince, bu sene hisseler ne kadar olur acaba.
Artık yarisma için yaparsın bir fedakarlikDoğru ama önceki günden mutfağa girersem yetişir
Yapanı fururum ⚰
Çilenkli yaparsam birinci olmama yeter
Dana bize girecek tövbe tövbe, bence kesebilen çok çok az olurDana deyince, bu sene hisseler ne kadar olur acaba.
Yarışmaya bu menüyle katılsam birinci olurum, değil mi?
15-20 bin olurDana deyince, bu sene hisseler ne kadar olur acaba.
Bizim evdekiler sütlü tatlıcı irmik helvası anca ben ve eşim yeriz
ben de sütlü tatlı severim. ama irmik ve un helvasına da bayılırımBizim ev gibi bizim çocuklarda sütlü tatlı olsun ne olursa olsun şerbetli eşimle bana kalıyor
İki hafta önce mis gibi kokuyordu da 60 tl idi Kamyonet arkasında genco satıyordu. 200 vereceğime saksıda çilek alıp beklerim
Burda 200 dedi güllaçın üstüne 10 tane alabilsem kafi
derin dondurucuda yazdan vişne, böğürtlen, karadut, şeftali ve yabanmersini var çilek de vardı da yedim geçen hafta isteyene göndereyimFrambuaz al diyeceğim ama 30-35 tanesi 100₺
şaka bir yana da gerçekten çok üzücüSanki danaya ortak giriyoruz alacağımız 1 kilo çilek eskiden tatlılara çileği basıyorduk. Artık onu da elimizden aldılar
kim bilir kaç TL olurValla hiç bilmiyorum valla. Etin kıymanın kilosu bile almış başını gitmiş. Biz bu sene kesemeyiz zaten
hisseler bile fena15-20 bin olur
Tahmini en az böylehisseler bile fena
Burada 80 di geçen hafta manav bizim akraba indirimi ile gelen fiyata mı verdiler diye düşündüm şu anÇileğin kilosu 200 tl alda yap
Burda da kilosu 200 tlBurada 80 di geçen hafta manav bizim akraba indirimi ile gelen fiyata mı verdiler diye düşündüm şu an
Belli bizim kurban 130 bine erkek dana hisse olarak düşününce 5 hisse olur sanırımTahmini en az böyle
Etin kilosu 500 olmuş. Hadi 400 den hesaplarsak 40 kilo olsa 16 bin yapar
Allah kabul etsin canımBelli bizim kurban 130 bine erkek dana hisse olarak düşününce 5 hisse olur sanırım
Evet artar fiyatlar bayram yaklaşıncaAllah kabul etsin canım
Ama bu yıl cidden çok olur