- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Cokzel kategorikacirmaHahahaha hadi ins onceden bilsek daha iyi arastırıyordum ya şimdi zor geliyo bana eskisi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokzel kategorikacirmaHahahaha hadi ins onceden bilsek daha iyi arastırıyordum ya şimdi zor geliyo bana eskisi gibi
Evet ya,klasik oldu artıkBen anca birkaç gün sonra karar verip sonra da tarif kapıldığı için alan kişiyi bulma yollarına düşeceğim
Biz ayrılamayız artık çok geçPattis varsa ben yokum
Yaaaaaaaaaaa ipucu offfCokzel kategorikacirma
Börekmi yoksaaammmmGaziantep bugün yağmurlu ve zeytinli.
Evet börek içi yaptım, fırına gönderdim.Börekmi yoksaaammmm
Amaann yoohhh nerdaaaaaaaVar mı bir ipucu bildirim gelmeyince unutmusum burayı
Bitürlü alıp yapamadım ya bende çok merak ediyordum ekşili ekşili tarifi bide senden alsamEvet börek içi yaptım, fırına gönderdim.
Ben de unutmuşum, zor buldum. Biraz aradım bulamadım, kişi arama kısmına Nevreste yazdım, onun mesajlarından buldum ajsksjksVar mı bir ipucu bildirim gelmeyince unutmusum burayı
Böreğin içini ekşi yapmıyorlar pek ama sabah aynısının piyazını yaptım bol ekşili. Antep’in çoğu yemeğinden, kebabından güzel bana göre.Bitürlü alıp yapamadım ya bende çok merak ediyordum ekşili ekşili tarifi bide senden alsam
Ellerine sağlıkBen de unutmuşum, zor buldum. Biraz aradım bulamadım, kişi arama kısmına Nevreste yazdım, onun mesajlarından buldum ajsksjks
Sana şeyi soracaktım. Orada da var mı fırına börek, yemek verme işi?Ellerine sağlık
Bakayım buluabilirsem tabiBen de unutmuşum, zor buldum. Biraz aradım bulamadım, kişi arama kısmına Nevreste yazdım, onun mesajlarından buldum ajsksjks
Ekmeği zor alıyoruz. Lahmacun içinin başına geleni anlatmıştım. Burası Urfa gibi değil. Urfa nın gözünü seveyim Orası bir başkaydıSana şeyi soracaktım. Orada da var mı fırına börek, yemek verme işi?
Hemen aşkomun ipuçlarından birini vereyim,yaklaş yenilebilir bir şeyYaaaaaaaaaaa ipucu offf
HatirliyoreEkmeği zor alıyoruz. Lahmacun içinin başına geleni anlatmıştım. Burası Urfa gibi değil. Urfa nın gözünü seveyim Orası bir başkaydı
Kıyma da mı var? Gözümlerim şaşı olduGaziantep bugün yağmurlu ve zeytinli.
Baŕ harfi ve son harfi alabilirmiyizzHemen aşkomun ipuçlarından birini vereyim,yaklaş yenilebilir bir şey